Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Dennis Man, anunţat titular pentru Parma în meciul cu AC Milan, de sâmbătă. Mihăilă are probleme medicale

Serie A Publicat de Andrei Ionascu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20105546/2/man-mihaila.jpg

Dennis Man este anunţat titular pentru Parma în meciul de sâmbătă cu AC Milan, în etapa cu numărul 30 din Serie A, transmis în direct pe Look Sport. Valentin Mihăilă nu s-a antrenat în ultimele două zile, acuzând probleme la muşchii adductori şi primeşte tratament.

  • Meciul Parma – AC Milan este programat sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 19:00, în direct pe Look Sport şi livetext pe looksport.ro.

Parma are doar trei victorii în acest sezon din Serie A şi ocupă locul 19 în clasament, retrogradabil. AC Milan ocupă locul 2 în clasament.

“Walter Cyprien a efectuat testări care au arătat o accidentare la tendonul muşchiului adductor de la piciorul stâng. Valentin Mihăilă şi Yordan Osorio au primit tratament, dar analizele efectuate de cei doi arată că nu este vorba despre o accidentare gravă”, este raportul medical publicat de clubul Parma.

Gazzetta dello Sport anunţă o tripletă ofensivă cu Man, Pelle şi Gervinho pentru Parma, iar Mihăilă are şanse minime să fie în lot pentru meciul cu AC Milan.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20105546/3/echipe-parma-milan.jpg

Dennis Man (22 de ani) are un gol şi o pasă decisivă în 10 meciuri de Serie A pentru Parma.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20105546/4/clasament-milan.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele