Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Dennis Man, avertizat de antrenor după ce a ajuns rezervă de lux la Parma! Laude pentru Valentin Mihăilă

Alte campionate externe Publicat de Răzvan Cîrceag pe 2 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20451710/1/man.jpg

Enzo Maresca a oferit un interviu, în cadrul căruia a vorbit despre cei doi români pe care îi are în lot: Dennis Man şi Valentin Mihăilă. 

Parma nu străluceşte deloc în Serie B şi obiectivul se află în pericol: promovarea. Formaţia italiană ocupă locul 10, având 16 puncte. Acum trec printr-o formă bună şi au 2 victorii consecutive, în care Dennis Man a fost rezervă de lux. Nu a evoluat niciun minut.

„Sunt mai mulţi care n-au jucat deloc. Acum joacă mai puţin, dar, dacă va munci mai mult, va intra în următoarele meciuri. Dennis doar trebuie să dea mai mult în această săptămână şi va juca”, a declarat antrenorul.

În schimb, pentru celălalt român, Mihăilă, Maresca a avut numai cuvinte de laudă. 

„S-a sacrificat mult. A contribuit atât în ofensivă, cât şi pe faza defensivă. El are calităţi preponderent ofensive, dar, când a trebuit, s-a sacrificat pentru echipă. A ratat ocazii, însă cel mai important lucru este că a ajuns în acele situaţi. Golurile vor veni”, a declarat acesta.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri