Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Dennis Man nu a vrut să plece de la FCSB! Mihai Stoica l-a convins să semneze cu Parma

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 28 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20446449/1/rps9332.jpg

Dennis Man a dezvăluit că şi-ar fi dorit să rămână la FCSB pentru a încerca să câştige campionatul alături de ”roş-albaştri”, însă managerul general Mihai Stoica i-a spus că suma de 13 milioane de euro oferită de Parma este mult prea mare pentru a putea fi refuzată.

Man şi-a amintit că la FCSB era un colectiv unit, care ar fi avut o şansă să câştige campionatul, însă acum este mult prea târziu să se gândească la asta. În cele din urmă, aripa dreapta a Parmei şi-a dat acordul să vină în Italia după o discuţie cu Valentin Mihăilă la telefon.  

”Eu aş fi dorit să mai rămân la FCSB până în vară. Ştiam de interesul Parmei, dar voiam să stau să ne luptăm pentru titlu. Eram o echipă tot mai unită, ne simţeam bine în teren unii cu alţii şi cred că am fi avut o şansă să luăm campionatul. Nu ştiu dacă îl câştigam şi dacă rămâneam eu acolo, dar acum e târziu pentru asta. A venit Meme la mine şi mi-a spus că trebuie să plec acum, nu se mai poate amâna nimic. Sunt prea mulţi bani în joc, mi-a spus el.

În momentul acela, l-am sunat pe Vali (n.r.- Valentin Mihăilă) şi l-am întrebat cum e la Parma, că am văzut că e pe penultimul loc. Vali mi-a spus că totul este perfect, condiţiile de pregătire, echipa, conducerea, tot. Am zis că e ok şi am semnat.”, a declarat Dennis Man, potrivit site-ului specialarad.ro.

Man a fost transferat de Parma de la FCSB spre finalul lunii ianuarie a acestui an pentru o sumă record pentru Casa Liga 1: 13 milioane de euro. La acea vreme, Dennis Man era golgheterul campionatului (2020-2021) detaşat cu 14 reuşite în 18 meciuri jucate. Man avea şi şase pase de gol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele