Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Dennis Man, rezervă la Parma şi sub comanda noului antrenor. ”Aşteptările cresc pentru noua echipă”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20485071/1/man.jpg

Seria nefastă a celor de la Parma continuă şi cum comanda lui Giuseppe Iachini. ”Cruciaţii” au remizat cu Como, 1-1. Formaţia lui Mihăilă şi Man putea chiar să piardă, dar a salvat un punct pe final.

Dacă primul a fost accidentat, pentru cel de al doilea situaţia rămâne complicată. Om de bază sezonul trecut, Dennis Man a fost rezervă neutilizată duminică seara, iar presa din Italia a comentat pe baza acestui subiect. Principalul impediment care îl ţine pe bancă este sistemul gândit de noul antrenor, 3-5-2.

“De la Man cel ilustru la Man care nu mai prinde echipa. Aşteptările cresc pentru noua echipă a lui Iachini”, au scris jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com.

“Trebuie să mă gândesc la toţi jucătorii, iar Dennis Man face parte din echipă. Are calităţi excelente, iar eu am fost adus pentru a scoate maximum de la jucători, în toate privinţele: tactic, caracter, participare, importanţă. Lucrez cu Dennis la fel cum o fac şi cu ceilalţi jucători. Încerc să-l fac să redevină un jucător util cauzei noastre.

Sunt jucători care au avantaj din acest punct de vedere şi sunt jucători care au rămas în urmă. Trebuie să-i aduc pe toţi la acelaşi nivel de implicare. Apoi vom vedea dacă vor înţelege ce trebuie să facă, dar acesta este un discurs care se aplică tuturor jucătorilor. Dennis va urma aceeaşi cale precum ceilalţi”,
a spus Giuseppe Iachini, cu privire la internaţionalul român.

Parma merge foarte prost şi este aproape de zona retrogradării, fiind pe locul 14, deşi la startul sezonului obiectivul era revenirea în Serie A.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele