Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, apreciaţi de cei mai exigenţi jurnalişti pentru prestaţia cu AS Roma. Notele primite de români

Serie A Publicat pe 14 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20063456/1/man-mihaila.jpg

Prestaţia românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă din meciul cu AS Roma a fost apreciată inclusiv de jurnaliştii italieni de la ParmaLive.com. În timp ce Valentin Mihăilă a primit nota 8, Dennis Man a fost notat cu 7,5.

”Se vede că vorbeşte aceeaşi limbă cu Dennis Man. S-a distanţat cu furie de Mancini şi Bruno Peres, fază după fază. A avut sângele rece în faţa lui Paul Lopez, marcând golul ed 1-0. A fost implicat şi în faza care a dus la penalty-ul transformat de Hernani. Devastator!”, au scris cei de la ParmaLive despre Valentin Mihăilă. 

”Jocurile de cuvinte cu SuperMAN vin natural. Prestaţia de astăzi a românului a fost practic perfectă. Invincibil în duelurile 1 vs 1, a oferit o pasă ideală pentru Mihăilă, la golul de 1-0. A ratat o şansă mare în debutul reprizei secunde, dar nu mai contează!”, a precizat aceeaşi sursă despre Dennis Man.

Parma a câştigat meciul de pe teren propriu cu AS Roma, scor 2-0, în runda cu numărul 27 din Serie A, în direct pe Look Sport+. Valentin Mihăilă şi Dennis Man au fost cei mai buni jucători ai echipei din Parma.

Valentin Mihăilă a deschis scorul în minutul 9, din centrarea lui Dennis Man. Este a doua reuşită în Serie A pentru Mihăilă (21 de ani).

În minutul 48, Dennis Man a irosit şansa de a înscrie primul gol în Serie A, după ce a şutat în portar din 6 metri.

Hernani a dublat avantajul gazdelor în minutul 55, din penalty, după ce Graziano Pelle a fost faultat în careu.

În minutul 58, Dennis Man şi Valentin Mihăilă puteau să repete faza de la primul gol. Man l-a depăşit pe Kumbulla în banda stângă şi a centrat perfect pentru Mihăilă, dar Ibanez a intervenit in extremis şi a respins mingea din faţa românului.

În minutul 78, Mihăilă a fost din nou aproape de ‘dublă’, după o fază senzaţională. Mijlocaşul transferat de la Universitatea Craiova a recuperat mingea în propria jumătate de teren, a driblat trei adversari, a ajuns la marginea careului, dar a şutat pe centrul porţii, fără probleme pentru Pau Lopez.

Dennis Man a fost integralist, în timp ce Valentin Mihăilă a fost înlocuit în minutul 82.

Parma a reuşit prima victorie în 2021! Mai mult, precedentul succes în Serie A data din 30 noiembrie 2020.

În urma acestui rezultat, Parma ocupă locul 19 în clasament, retrogradabil, cu 19 puncte, în timp ce AS Roma se află pe poziţia a cincea, cu 50 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele