Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Derapaj fără precedent! Ionuţ Chirilă, avalanşă de jigniri la adresa lui Cornel Dinu: „Personaj cadaveric, mumie îmbălsămată!”

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20487029/1/dinamo-bucuresti-cs-concordia-chiajna-1-0-liga-1-28-10-2013.jpg

După duelul dintre CFR Cluj şi Academica Clinceni, Cornel Dinu l-a criticat dur pe Ionuţ Chirilă după declaraţiile de la final. „El este un bufon al fotbalului, luat în serios de foarte multă lume” - este o scurtă parte din declaraţia „Procurorului”, de la Telekom Sport.

Acum, Chirilă a venit cu o replică care conţine foarte multe cuvinte jignitoare, pe care a solicitat-o celor de la Gazeta Sporturilor.

Am înţeles că acest personaj cadaveric, care iese la o perioadă de timp parcă din mormintele faraonilor ca o mumie îmbălsămată, şi-a făcut simţită iar prezenţa în peisajul fotbalului românesc, pronunţându-mi obsesiv numele. 

Îi transmit «Imperiului Bizantin» că jocul Academicii din partida cu CFR a fost mult superior dezastrului de la Kosice «condus magistral» de acest Don Quijote al fotbalului românesc, care a reuşit printr-o perseverentă neputinţă să-şi bată joc de întreg poporul român (mare iubitor de fotbal). 

Totodată, jocul echipei mele a fost mult superior celebrei «performanţe demne de Guiness Book» din partida de pomină dintre Dinamo şi Foresta Fălticeni, în care admirabilii jucători ai lui Dinamo nu au putut (cu toate eforturile lor) să realizeze o diferenţă mai mare de 4 goluri, prea puţin însă pentru a evita dezastrul tactic halucinant şi apocaliptic elucubrat de mintea lui Dinu, care a reuşit probabil «cea mai mare performanţă» din fotbalul de pe întreg sistemul solar, aceea de a nu avea reacţie la sarabanda de goluri (în număr de 5!!!) pe care echipa sa le-a primit în numai 20 de minute de la micuţa Foresta! 

Va daţi seama cine vorbeşte de tacticizare şi organizarea jocului?! Un om care s-a făcut de râs la nivel mondial cu un rezultat (şi nu numai) greu de egalat până şi de papuaşii din Nouă Guinee care joacă fotbal între porţi de palmieri!”, a transmis Chirilă. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri