Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Derby d'Italia, în direct pe Look Sport+. Pirlo: “Nu sunt mulţumit cu un egal, mergem la Milano pentru a câştiga”

Serie A Publicat de Andrei Ionascu pe 17 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19898953/1/pirlo.jpg

Inter Milano şi Juventus Torino se înfruntă în această seară, de la ora 21:45, în direct pe Look Sport+, în etapa a 18-a din Serie A. Înainte de 'Derby D'Italia', antrenorul torinezilor, Andrea Pirlo, a declarat că un rezultat de egalitate nu l-ar mulţumi, având în vedere că Juventus ocupă locul 4 în clasament.

Inter a dezvoltat în ultimii ani un adevărat complex faţă de „Bătrâna Doamnă”. ‘Nerazzurri’ nu au mai câştigat de opt meciuri cu Juventus, din 2016.

Juventus are 9 titluri consecutive în Serie A, dar în acest sezon a avut evoluţii oscilante. Deşi a pierdut un singur meci, echipa lui Cristiano Ronaldo a înregistrat şase rezultate de egalitate.

Ambele echipe vin după meciuri complicate în Cupa Italiei, decise după 120 de minute. Inter s-a impus în prelungiri cu Fiorentina, scor 2-1, graţie reuşitei lui Lukaku din minutul 119. Juventus a trecut cu emoţii de Genoa, scor 3-2.

"Cred că va fi un meci tactic, va trebui să uităm de presiune şi să ne facem jocul pe San Siro. Este un meci important, dar nu e crucial. Mă aştept la o abordare agresivă din partea lui Inter, care va încerca să dicteze ritmul meciului. Sunt o echipă construită pentru a câştiga campionatul. Nu sunt mulţumit cu un egal, mergem la Milano pentru a câştiga.

Absenţa lui De Ligt este importantă, mi-ar fi plăcut să-l am la dispoziţie, dar avem soluţii în apărare, avem campioni precum Bonucci, Chiellini, Demiral, Danilo. McKennie s-a antrenat azi (n.a. - sâmbătă), nu este la 100% din capacitate, voi decide în ziua meciului dacă va juca.

Când am întâlnit echipele mare, am fost mereu concentraţi. Ştim că nu e loc de greşeli. Astfel de meciuri sunt greu de interpretat, sunt decise de cele mai mici detalii. Am învăţat multe de la Antonio Conte, îi sunt recunoscător, m-a făcut să-mi doresc să devin antrenor. Suntem două caractere diferite, poate de aceea ne înţelegem atât de bine. Există un nivel ridicat de afecţiune între noi doi, dar mâine (n.a. - duminică) vom fi adversari", a spus Andrea Pirlo la conferinţa de presă.

Echipele probabile

Inter: Handanovic – Bastoni, De Vrij, Skriniar – Young, Vidal, Brozovic, Barella, Hakimi – Lautaro Martinez, Lukaku.

Juventus: Szczesny – Frabotta, Demiral, Bonucci, Danilo – Ramsey – Bentancur, McKennie, Chiesa – Morata, Cristiano Ronaldo.

 

 

Iată programul zilei în Serie A şi transmisiunile Look Sport:

Ora 13:30: Napoli - Fiorentina (Look Sport+)

Ora 16:00: Crotone - Benevento (Look Sport 2)

Ora 16:00: Sassuolo - Parma (Look Sport+)

Ora 19:00: Atalanta - Genoa (Look Sport)

Ora 21:45: Inter - Juventus (Look Sport+)

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19898953/2/clasament-inter-juve.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele