Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Ploaie de goluri în FC Botoşani - UTA Arad. ”Bătrâna Doamnă” nou-promovată a produs surpriza

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

 

Formaţia FC Botoşani a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Au marcat Keyta 27’ (penalti) şi Florescu 33’ (penalti) pentru gazde, respectiv Morar 4’, 72’ şi Erico 48’ pentru oaspeţi.

În minutul 48, după golul de 2-2, tehnicianul gazdelor, Marius Croitoru, a fost eliminat.

FC Botoşani - UTA 2-3 (Morar 4, 71 Erico 48 / Keyta 28, Florescu 33)

Echipele de start:

  • FC Botoşani (4-2-3-1): Pap - Braun, Chindriş, Ţigănaşu, Holzmann - Rodriguez, Florescu - Caia, Ongenda, Keyta – Roman
    Rezerve: Hankic, Şeroni, Plămadă, D. Croitoru, Tîrcoveanu, E. Papa, R. Fili, S. Camara, Toutouh
    Antrenor: Marius Croitoru
  • UTA (4-4-2): Iacob - Bustea, Albu, Benga, Rrumbullaku - Ursu, N. Roşu, D. Isac,, D. Rusu - C. Rus, V. Morar
    Rezerve: Erico, C. Popescu, M. Klapan, A. Oroian, D. Tescan, Buhăcianu, Alex Ioniţă I, H. Moldovan
    Antrenor: Laszlo Balint 

Min. 94 UTA produce surpriza şi se impune pe terenul Botoşaniului, scor 2-3.

Min. 71 GOOOOOL UTA! Vlad Morar îşi trece în cont dubla după o lovitură liberă executată foarte bine. Portarul Botoşaniului, Pap, a avut un plasament modest. 

Min. 48 GOOOOOL UTA! Erico da Silva aduce egalarea pentru UTA cu o lovitură de cap excelentă. Antrenorul Botoşaniului, Marius Croitoru, a fost eliminat, cel mai probabil, pentru proteste. Fundaşul brazilian a marcat din off-side. 

Min. 46 A început a doua repriză. 

Pauză la Botoşani - UTA. Moldovenii îi conduc pe arădeni cu 2-1, într-o partidă începută foarte bine de ”Bătrâna Doamna”, continuată însă modest. 

Min. 33 GOOOOOL Botoşani! Florescu înscrie din penalty şi întoarce scorul în favoarea moldovenilor. Penalty-ul a fost obţinut de Mihai Roman, blocat de portarul arădenilor Iacob. 

Min. 28 GOOOOOL Botoşani! Keyta reuşeşte să înscrie al patrulea gol din acest sezon, din Casa Liga 1, pentru formaţia pregătită de Marius Croitoru. Şeptarul Botoşaniului a transformat, pe centrul porţii, o lovitură de pedeapsă. 

Min. 4 GOOOOOL UTA! Vlad Morar deschide scorul pentru arădeni după o acţiune excelentă a elevilor lui Laszlo Balint.

Min. 1: Fluier de start în meciul de la Botoşani. 


FC Botoţani primeşte pe stadionul ”Municipal” vizita celor de la UTA Arad, în al doilea meci al zile de sâmbătă din Casa Liga 1. Partida se vede în direct pe Look Sport+, de la ora 19:15.

Cele două echipe sunt foarte bine poziţionate după VIII etape. Gazdele de la Botoşani vin după victoria cu 2-1 de pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, care a spart blestemul a trei eşecuri consecutive. De asemenea, UTA are o serie excelentă, formaţia antrenată de la Laszlo Balint nu a mai pierdut de 4 partide şi a câştigat runda trecută primul meci de la revenirea în Casa Liga 1 pe noul stadion ”Francis Neuman”.

Se anunţă un meci echilibrat, cu faze de poartă, în care oricine se poate impune, mai ales că ambele formaţii au absenţe importante. Nu vor putea juca la Botoşani: Patache, Papa, Haruţ, Babunski şi Holzmann, în timp ce arădenii nu pot conta pe: Hrezdac, Ilie, Balauru, Hora, Tomozei şi Melinte.

Echipele probabile:

Botoşani: Pap - Plămadă, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - Croitoru, Florescu, Ongenda - Roman, Keita, Fili.

UTA: Iacob - Pleaşcă, Albu, Benga, Roumpoulaku - Miculescu, Roşu, Isac, Rusu - Rus, Morar.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele