Ultima oră
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii
VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci” VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci”
EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare” EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare”
Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League

Derby-ul se joacă pe Arena Naţională! FCSB - Dinamo, live pe Look Plus, sâmbătă, de la 21:00

Superliga Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19496527/2/wc.jpg

 
Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, programat sâmbătă, de la ora 21:00, live pe Look Plus şi www.looksport.ro, se va juca pe Arena Naţională, a anunţat, marţi dimineaţă, Dorin Şendrea, preşedintele executiv al lui Dinamo.
 
Cel mai mare stadion al ţării a fost închis în ultima vreme pentru a suporta lucrări de refacere a gazonului, dar se va redeschide odată cu derby-ul din etapa a şasea din Casa Liga 1: "Da, derby-ul se va juca pe Arena Naţională. Ne-au informat şi pe noi ieri. Cei de la FCSB sunt gazde la acest meci, deci ei s-au ocupat de toate aceste detalii. Nouă ne convine că se va juca acolo. De altfel şi noi ne-am dorit să jucăm meciurile de acasă pe acest stadion, dar nu s-a putut", a spus Dorin Şendrea, marţi dimineaţă, la Pro X.
 
În perioada în care Arena Naţională nu a putut găzdui meciuri, FCSB s-a mutat la Giurgiu, în timp ce Dinamo a revenit în Ştefan cel Mare.
 
Vineri, cu o zi înaintea derby-ului, Arena Naţională va găzdui o Adunare Generală a FRF, care a ales cel mai mare stadion al ţării pentru a putea respecta măsurile de distanţare socială.

FOTO: Sport Pictures
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele