Ultima oră
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara 1-0. Gazdele s-au impus la limită şi şi-au asigurat prima poziţie în play-off-ul Ligii 2 VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara 1-0. Gazdele s-au impus la limită şi şi-au asigurat prima poziţie în play-off-ul Ligii 2
Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...”
Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid
A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca

Derivă la Giurgiu. Astra pierde şi cu Voluntari şi rămâne pe ultimul loc în Casa Liga 1

Superliga Publicat pe 3 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19501075/1/ast.jpg

FC Voluntari a câştigat pe teren propriu, partida cu Astra Giurgiu, din etapa cu numărul VI din Casa Liga 1, cu scorul de 3-2.



 

Partida nu a avut ocazii, până în minutul 43, când golul de debut în prima ligă a lui Sanchez a dinamitat totul. Acelaşi Sanchez a reuşit ”dubla”. Reuşita a fost validată de arbitrul de margine, după ce Horaţiu Feşnic nu a putut vedea dacă mingea a trecut sau nu cu toată circumferinţa de linia porţii.

Stahl a reaprins speranţele gazdelor, după o desincronizare în defensiva ilfovenilor, dar la scurt timp scorul a devenit 3-1, după ce Căpăţînă a ratat un penalty,  dar mingea a ajuns la el şi nu a mai ratat golul.

Budescu a dinamitat finalul de meci, cu un supergol din lovitură liberă, de la 25 de metri, dar insuficient pentru a scoate măcar un punct, iar Astra este ultima în campionat, cu doar un punct marcat.

------------------------------------------------------

Astra - Voluntari 2-3 (Stahl 49, Budescu 83 / Sanchez 43, 46, Căpăţînă 55)

ECHIPELE DE START

Astra: Lazar – Bruno, Gracovac, C. Dima, Radunovici – M. Răduţ, Crepulja, R. Moise – V. Gheorghe, Budescu, Stahl

Rezerve: M. Popa, R. Riza, V. Găman, Şerban, Merloi, Balaure, Dandea
Antrenor: Alexandru Radu

FC Voluntari: Râmniceanu – C. Costin, Armaş, I. Balaur, A. Kocic – Căpăţână, De Lucas, I. Gheorghe – Grădinaru, Betancor, Mailat

Rezerve: Lavin, C. Achim, Marcelo Lopes, A. Ilie, G. A. Vlad, V. Mihai, Borţoneanu, A. Stoica
Antrenor: Mihai Teja

Minutul 90+2: Final de meci! FC Voluntari se impune cu 3-2.

Minutul 82: GOL Astra! Budescu are o sclipire şi marchează din lovitură liberă de la 25 de metri. Mingea a trecut peste zidul ilfovenilor.

Minutul 77: Sanchez nimereşte bara, dar Mailat are o ratare uimitoare. Mijlocaşul ofensiv trage mult peste cu poarta goală.

Minutul 72: Romario Moise încearcă poarta adversă cu un şut din interiorul careului care prinde efect.

Minutul 70: Budescu trage din lovitură liberă de la 35 de metri, mingea însă se duce puţin pe lângă vinclu.

Minutul 55: Sanchez este peste tot. Atacantul scapă singur cu Lazar, îl driblează, dar jucătorul Astrei îl trage jos. Centralul Feşnic dictează lovitură de la 11 metri. Capăţînă execută slab, dar mingea ajunge din nou la el şi înscrie.



Minutul 49: GOL Astra! Duel în marginea suprafeţei de pedeapsă, iar mingea ajunge la Albert Stahl, care înscrie primul gol în Casa Liga 1.

Minutul 46: GOL Voluntari! Execuţie de senzaţie a lui Sanchez, care reuşeşte ”dubla”, cu un şut de senzaţie din interiorul careului, minge a prins efect şi a lovit bara din dreapta, mingea a căzut pe pe linia porţi, iar arbitrul de tuşă a dictat gol.

Minutul 45+1: Pauză! Voluntari intră la cabine cu avantaj de un gol.

Minutul 44: Stahl cere penalty după un contact. Dar primeşte doar cartonaş galben pentru simulare.

Minutul 43: GOL Voluntari! Balaure greşeşte grav în propriul careu, în loc să paseze încarcă un dribling, dar este deposedat, Mailat trage puternic din voleu, dar Lazar respinge cu un reflex de senzaţie, mingea este respinsp până la Jefte Sanchez, care înscrie primul gol în Casa Liga 1.

Minutul 36: De Lucas pătrunde excelent, intră în careul advers, dar deşi avea poziţie perfectă pentru a trage din unghi alege să paseze, dar mingea ajunge la un fundaş de la Astra, care respinge.

Minutul 29: Prima schimbare şi la Voluntari. Aparent inexplicabil, Teja îl scoate pe Kocic şi îl introduce pe Vlad.

Minutul 17: Stahl primeşte o minge la limita careului, se întoarce, dar nu îşi face bine mingea, care trece peste poartă.

Minutul 6: Ghinion pentru Astra. Răduţ se accidentează şi este schimbat cu Balaure.

Minutul 5: Budescu trage puternic dintr-o lovituă liberă de pe partea dreaptă, de la 20 de metri. Mingea se duce puţin peste poartă.

Minutul 1: A început partida de la Giurgiu!
 
----------------------------------------------------------------
 
Două echipe aflate în situaţii diametral opuse, Astra şi FC Voluntari, se înfruntă la Giurgiu, în uvertura celei de-a cincea etape din Casa Liga 1.
 
Gazdele sunt ultimele în clasament şi nu au obţinut decât un singur punct, după o remiză cu Sepsi, pe teren propriu, scor 2-2. De cealaltă parte, Voluntari, echipă care a părut mult timp condamnată la retrogradare în sezonul anterior, este una dintre revelaţiile noului sezon.
 
Aflată pe locul 7 în casa Liga 1, echipa pregătită de Mihai Teja a învins FCSB, scor 2-1 şi a pierdut greu în Bănie, 1-2 cu Universitatea Craiova, meci în care au fost văduviţi de un penalty şi ar fi putut obţine un rezultat pozitiv.
 
Totuşi, nici în tabăra ilfovenilor situaţia nu e neapărat roz. În ultimele două partide, FC Voluntari s-a înclinat. Pe lângă înfrângerea oarecum nemeritată de pe terenul liderului, Universitatea Craiova, echipa lui Mihai Teja a cedat şi în ultima partidă, 1-2 cu Sepsi, chiar pe teren proporiu.
 
De cealaltă parte, echipa patronată de Ioan Niculae se confruntă cu o serie de probleme. Recent, antrenorul Bogdan Andone şi-a prezentat demisia, în condiţiile în care jucătorii au refuzat să se antreneze în ultimele zile, din cauza restanţelor salariale. Mai grav, trei jucători de bază ai „astralilor”, Takayuki Seto, Alex Ioniţă şi Kehinde Fatai au fost suspendaţi provizoriu de Agenţia Naţională Anti-Doping, după ce şi-au injectat vitamine la clinica soţului Andreei Berecleanu.
 
Vineri, 2 octombrie, Astra a rămas fără liderul ei, Denis Alibec, care s-a transferat în Turcia, la Kayserispor, echipă la care evoluează şi Silviu Lung Jr. şi Cristi Săpunaru. Paradoxal, plecare internaţionalului ar putea reprezenta o veste bună pentru colegii săi. În schimbul său, turcii vor vira 900.000 de euro în conturile giurgiuvenilor, iar o parte din bani ar putea ajunge la jucători.
 
Meciul dintre Astra şi FC Voluntari se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00 şi va fi transmis în direct de Look Plus.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele