Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Detalii de ultim moment despre situaţia lui Novak Djokovic. ”Suntem foarte îngrijoraţi în privinţa timpului”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20552091/1/djo-4.jpg

Avocatul Nicholas Wood a declarat, în timpul unei audieri de instrucţie în cazul Novak Djokovici la Federal Circuit Court, că nu s-a propus ca sportivul să fie reţinut astăzi. Wood i-a cerut judecătorului Anthony Kelly ca acest caz să fie judecat cât mai rapid, având în vedere faptul că Australian Open începe luni.

Wood a menţionat că vrea ca Novak Djokovic să rămână vineri seara la adresa la care se află în acest moment şi ca sâmbătă să aibă posibilitatea de a fi împreună cu echipa sa de avocaţi.

Avocatul a sugerat că procesul poate avea loc la Federal Circuit Court şi nu să fie transferat la Tribunalul Federal, el subliniind că “fiecare minut înainte de startul turneului luni este preţios”.

Nicholas Wood a precizat că până sâmbătă la prânz va depune documentele şi solicitările necesare, iar Ministerul Imigraţiei va depune documentele până sâmbătă la ora 22.00, astfel încât duminică să poată avea loc o audiere.

“Domnul Djokovic ar putea fi programat să joace luni seara sau marţi seara. În acste circumstanţe suntem foarte îngrijoraţi în privinţa timpului”, a explicat avocatul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele