Ultima oră
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Detalii de ultim moment despre viitoarea echipă a lui Zdenek Ondrasek. ”Nu va rămâne în România. Nu mai contează dacă ni l-am dorit”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 3 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20337537/1/ondrasek-3.jpg

Cu doar 110 minute la activ pentru FCSB, atacantul Zdenek Ondrasek (32 de ani) este nevoit să îşi caute echipă. Nu va mai primi şanse din partea clubului din Casa Liga 1. E considerat un fotbalist care nu poate ajuta, dar are şi un salariu mare, de 20.000 de euro pe lună.

Cehul a încheiat marţi capitolul FCSB, care îi va plăti patru salarii compensatorii, adică suma de 80.000 de euro. S-a vehiculat că fotbalistul ar urma să vină sub comanda lui Adi Mutu, la FC ”U” Craiova. Patronul Adrian Mititelu Jr. a negat însă că va semna cu oltenii şi a dezvăluit că atacantul va evolua în străinătate.

”Din câte ştiu eu, Ondrasek nu va rămâne în România. Nu mai contează dacă ni l-am dorit, atât timp cât el nu va continua în campionatul nostru.” a explicat oficialul oltenilor, pentru Realitatea Sportivă.

Sezonul trecut, Zdenek Ondrasek a marcat pentru Viktoria Plezen opt goluri în 38 de apariţii, în toate competiţiile. Vârful de 1,86 metri are şi o pasă de gol dată în stagiunea precedentă. Ondrasek a marcat două goluri în şapte selecţii pentru naţionala Cehiei şi este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 650.000 de euro.

  • Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia şi FC Dallas sunt alte formaţii din CV-ul lui Zdenek Ondrasek, pe lângă Viktoria Plezen.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri