Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Detalii de ultimă oră. Ce se întâmplă cu Cristi Tănase la FC Argeş, după ce nu a mai evoluat de 3 luni

FC Argeș Publicat de Răzvan Cîrceag pe 10 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20544633/1/dinamo-bucuresti-fc-arges-liga-1-casa-pariurilor-28-08-2021.jpg

Cristi Tănase, 34 de ani, a semnat în această vară cu FC Argeş, echipa care l-a format ca fotbalist. Din păcate, o accidentare l-a scos destul de mult timp în afara terenului.

Ultima oară a evoluat într-o partidă din Casa Liga 1, în faţa celor de la CS Mioveni, scor 0-0. De atunci, Tănase a ratat numai puţin de 13 meciuri.

Andrei Prepeliţă, antrenorul argeşenilor, a venit cu clarificări în ceea ce priveşte situaţia decarului din „Trivale”.

„Tase a avut o accidentare gravă, a trecut peste ea. Se punea la un moment dat problema unei intervenţii chirurgicale, dar a reuşit să se recupereze fără.

Nu-l forţăm, e în programul echipei şi sperăm să fie la capacitate maximă la începutul campionatului”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Mijlocaşul a bifat 9 meciuri în acest sezon, pentru FC Argeş, reuşind 3 goluri şi o pasă decisivă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele