Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Detalii despre suma de transfer încasată de Dinamo pentru Deian Sorescu: ”Este dincolo de aşteptările noastre!”

Dinamo Publicat pe 19 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20561048/1/ds.jpg

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al FC Dinamo, a declarat, miercuri, că gruparea bucureşteană va încasa o sumă “dincolo de aşteptări” din vânzarea lui Deian Sorescu, el vorbind de posibilitatea ca aceasta să ajungă la 1,5 milioane de euro.

”Suma este dincolo de aşteptările noastre. Pe lângă banii pe care îi încasăm cash, urmează să mai încasăm şi diverse bonusuri în funcţie de anumite criterii, iar suma poate ajunge la 1,5 milioane. E o tranzacţie pe care o considerăm foarte reuşită şi, fără falsă modestie, mă felicit că în vară am rezistat tentaţiilor de a-i da drumul. Pentru Dinamo, e mult mai bine ce s-a întâmplat acum. Am păstrat 15%, a spus deja domnul Mureşan.”, a anunţat Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.

FC Dinamo Bucureşti şi KS Rakow Czestochowa au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocaşului Deian Sorescu la clubul polonez.

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa "alb-roşie", în ambele competiţii interne, Liga 1 şi Cupa României, şi a marcat 29 de goluri şi a adunat 26 de pase decisive.

Rakow Czestochowa ocupă locul 3 în prima ligă a campionatului din Polonia, la 6 puncte în urma liderului Lech Poznan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele