Ultima oră
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice

Detaliul care l-a uimit pe Şumudică la primul amical în Turcia: "Incredibil. Am rămas surprins!"

Superliga Publicat pe 17 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20249124/1/sumudica-antrenament.jpg


CFR Cluj a dat startul cantonamentului din Austria cu o victorie de control, 4-0 cu FC Wels, echipă din Liga 3, iar prezenţa fanilor într-un număr mare l-a surprins pe Marius Şumudică.
 
Feroviarii se află în perioada în care accentul se pune pe pregătirea fizică, iar unul dintre obiective a fost evitarea accidentărilor:
 
"Este o perioadă de acumulare, în care trebuie să ne punem la punct fizic. Aşa că suferim când luăm deciziile, nu suntem proaspeţi, totul vine de aici (n.r. - arată spre cap) şi se transmite către membrele inferioare. Important este că nu ne-am accidentat, că am făcut un antrenament bun. 
 
Am început adversitatea, am început să avem jocuri, important este şi să câştigi, indiferent cu cine joci. Tot timpul victoriile aduc victorii", a declarat Şumi, la finalul meciului.
 
"Foarte mulţi suporteri, incredibil! Foarte mulţi români, am rămas surprins fiindcă erau îmbrăcaţi în culorile CFR-ului şi cu tricouri ale foştilor jucători. 
 
Este o plăcere, este important când la mii de kilometri de casă echipa este susţinută de fani. Le mulţumesc pe această cale şi trebuie să înţelegem că şi la noi în Cluj avem nevoie la primul meci de un public numeros care să ne ajute să trecem de această primă bătălie cu Banja Luka, echipă agresivă, care cu siguranţă îşi va vinde scump pielea. Asta ne este meseria, trebuie să ne-o facem cât mai bine", a mai punctat noul antrenor din Gruia.
mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele