Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Devis Mangia l-a contactat pe Bergodi după ce a semnat cu Craiova! Ce a ţinut să-i transmită fostul tehnician

CS Universitatea Craiova Publicat pe 27 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19373925/1/vlcsnap-2019-04-15-17h43m09s181.png

Cristiano Bergodi a ieşit astăzi din carantină, iar joi va conduce prima şedinţă de antrenament în calitate de antrenor al Craiovei.

Bergodi spune că perioada petrecută în izolare a fost cu siguranţă cea mai ciudată din viaţa sa, dar acum e gata să se pună pe treabă pentru a o ajuta pe Craiova să urce în clasament. Italianul consideră că titlul nu reprezintă o misiune imposibilă şi a dezvăluit că a vorbit imediat după ce a semnat cu celălalt italian care a antrenat-o recent pe Craiova, Devis Mangia. Omul care a adus Cupa României în vitrina clubului a ţinut să-l felicite pe Bergodi.

"Au fost cele mai ciudate două saptamani, dar au mai fost şi alte doua luni în Italia. Am petrecut timpul văzând meciurile echipei. Am fost în hotel cu Mirko Pigliacelli, dar nu ne-am văzut. Sunt îmbracat deja în alb-albastru, ăi masca e alb-albastra, cum e la Craiova şi la Lazio. Am vorbit cu jucătorii prin mesaje, de pregatire s-a ocupat preparatorul fizic. Nu va fi uşor cu masca pe faţă, dar va fi mai greu să jucam fara spectatori. Nu voi schimba ce a făcut bun Cornel Papura, plecăm de la o bază bună, de la un sistem bun, de la nişte jucători buni.

Jucătorii trebuie să se gândească la cel mai înalt obiectiv. Patru puncte nu sunt foarte multe faţă de CFR, ţinând cont că mai sunt 3 derby-uri. Ştiu că azi se împlinesc 2 ani de când Craiova a luat Cupa României, cu Devis Mangia, mi-a dat chiar un mesaj de felicitare că am preluat Craiova. Nu l-am întrebat multe, fiindca e mai bine să-ţi faci propria părere despre lot. Semnez acum dacă va trebui să jucăm pentru titlu cu CFR în ultima etapă. Mihailă este în creştere, are talent, dar este tânăr, nu este problema mea daca se transferă sau nu
", a declarat Bergodi.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri