Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Dezastru pentru CSA Steaua. Clubul nu are drept de promovare în prima ligă. ”Nu se poate şi nu putem aduce atât de mulţi jucători câţi mi-aş fi dorit eu”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 18 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20251503/1/csa-1.jpg

Steaua a promovat în Liga 2. Jucătorii şi antrenorii şi-au concentrat toată energia pe acest moment, pe acest obiectiv, dar se pare că oamenii din conducere ori nu au avut încredere în ei, ori nu au găsit calea pentru ca echipa să atragă lângă ea un investitor privat. Această a doua variantă pare greu de crezut, pentru că un brand precum Steaua atrage mult atenţia.

Daniel Opriţa a confirmat că ”militarii” nu vor avea drept de promovare, deoarece nu şi-au schimbat statutul juridic şi astfel nici campania de transferuri nu va fi una formidabilă în această vară.

"Nu avem obiectiv promovarea pentru că nu se poate şi nu putem aduce atât de mulţi jucători câţi mi-aş fi dorit eu. Se încearcă, dar sunt mai multe şanse să nu avem drept de promovare.

De aia nici nu putem să aducem prea mulţi jucători valoroşi. Obiectivul este că nu putem să promovăm, suntem siguri în momentul ăsta. Serios vorbind, să ne clasăm pe un loc cât mai bun, în primele 4 sau primele 10. Mi-aş fi dorit să avem şi în acest sezon obiectiv promovarea.

Vom vedea cum vor reacţiona suporterii, sper şi îi rog să fie în continuare lângă echipă. Asta e situaţia şi ar trebui să înţeleagă. Dacă nu s-a găsit până acum un investitor... Îi rog să fie alături de echipă şi vor veni şi vremuri mai bune", a declarat Opriţa, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele