Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Dezvăluire de senzaţie. Cum putea FCSB să îl transfere pe Radu Drăguşin. ”Am reuşit să convingem mai mulţi juniori să vină la noi”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20401606/1/pirlo-a-vorbit-despre-despre-radu-dragusin-dupa-ce-la-titukarizat-in-meciul-cu-genoa-ce-a-spus-italianul-size6.jpg

Ilie Alexe, şeful Centrului de juniori de la FCSB a dezvăluit că echipa patronată de Gigi Becali a vrut să ia mai mulţu tineri jucători acum câţiva ani de la Şcoala de Fotbal Regal.

Mutarea a căzut, deoarece fundaşul a fost ofertat de Juventus şi evident a ales să plece la una din cele mai mari academii de juniori din lume, în dauna lui FCSB.

„Am mers la Regal şi am reuşit să convingem mai mulţi juniori să vină la noi. Printre ei s-a aflat şi Radu Drăguşin. El a sosit la noi când avea 16 ani. Împreună cu jucătorul a venit şi domnul Badea, preşedintele clubului Regal, care ne-a transmis clar că el va veni la FCSB cu o singură condiţie. Ni s-a transmis că există o discuţie cu un club din Italia, fără să ni se spună numele acelei echipe.

Tot atunci ni s-a explicat că, în eventualitatea în care oferta din străinătate se va concretiza, atunci el nu va putea veni la noi. Evident, aşa cum ştie toată lumea, Radu Drăguşin a acceptat oferta celor de la Juventus Torino”
, a declarat Alexe, pentru cei de la playsport.ro.

Radu Drăguşin rămâne în Serie A şi va avea şansa să joace mai mult decât în sezonul trecut. În cele din urmă nu a mai ajuns la Cagliari. A fost împrumutat un sezon de Juventus Torino echipei Sampdoria Genoa, a anunţat site-ul ligii italiene, care a înregistrat transferul.

Jucătorul român de 19 ani a fost dorit de mai multe echipe din Serie A, între care Cagliari, Sassuolo şi Genoa. Draguşin a sosit la Juventus, în 2018, de la Regal Bucureşti, pentru suma de 250.000 de euro. El mai are contract cu Bătrâna Doamnă până la 30 iunie 2025.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele