Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Dezvăluire de senzaţie. Cum putea FCSB să îl transfere pe Radu Drăguşin. ”Am reuşit să convingem mai mulţi juniori să vină la noi”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20401606/1/pirlo-a-vorbit-despre-despre-radu-dragusin-dupa-ce-la-titukarizat-in-meciul-cu-genoa-ce-a-spus-italianul-size6.jpg

Ilie Alexe, şeful Centrului de juniori de la FCSB a dezvăluit că echipa patronată de Gigi Becali a vrut să ia mai mulţu tineri jucători acum câţiva ani de la Şcoala de Fotbal Regal.

Mutarea a căzut, deoarece fundaşul a fost ofertat de Juventus şi evident a ales să plece la una din cele mai mari academii de juniori din lume, în dauna lui FCSB.

„Am mers la Regal şi am reuşit să convingem mai mulţi juniori să vină la noi. Printre ei s-a aflat şi Radu Drăguşin. El a sosit la noi când avea 16 ani. Împreună cu jucătorul a venit şi domnul Badea, preşedintele clubului Regal, care ne-a transmis clar că el va veni la FCSB cu o singură condiţie. Ni s-a transmis că există o discuţie cu un club din Italia, fără să ni se spună numele acelei echipe.

Tot atunci ni s-a explicat că, în eventualitatea în care oferta din străinătate se va concretiza, atunci el nu va putea veni la noi. Evident, aşa cum ştie toată lumea, Radu Drăguşin a acceptat oferta celor de la Juventus Torino”
, a declarat Alexe, pentru cei de la playsport.ro.

Radu Drăguşin rămâne în Serie A şi va avea şansa să joace mai mult decât în sezonul trecut. În cele din urmă nu a mai ajuns la Cagliari. A fost împrumutat un sezon de Juventus Torino echipei Sampdoria Genoa, a anunţat site-ul ligii italiene, care a înregistrat transferul.

Jucătorul român de 19 ani a fost dorit de mai multe echipe din Serie A, între care Cagliari, Sassuolo şi Genoa. Draguşin a sosit la Juventus, în 2018, de la Regal Bucureşti, pentru suma de 250.000 de euro. El mai are contract cu Bătrâna Doamnă până la 30 iunie 2025.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele