Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Dezvăluiri uluitoare din vestiarul FCSB: "Am văzut cum îi vibra telefonul şi apoi se făcea schimbare" Cum a reacţionat Vintilă când Becali a venit să facă praf jucătorii

Superliga Publicat pe 9 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20237549/2/rps2246.jpg

Polonezul Lukasz Gikiewicz a învins-o pe FCSB la TAS şi urmează să încaseze peste 100.000 de euro în urma tratamentului de care a avut parte la clubul roş-albastru pentru care a evoluat în doar trei partide.

TAS a concluzionat că atacantul de 33 de ani a fost supus „mai multor practici de bullying, intimidare şi presiuni psihologice care sunt ofensatoare şi abuzive”. Printre metodele prin care FCSB a forţat excluderea lui Gikiewicz din echipă se numără trimiterea la echipa secundă, evacuarea din baza sportivă a FCSB, neplata salariului, dar şi schimbarea autoturismului oferit de club cu un Matiz.

Gikiewicz a vorbit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor despre perioada petrecută la FCSB şi a făcut dezvăluiri picante din viaţa echipei patronate de Gigi Becali.

"Am văzut cu ochii mei cum Iphone-ul tipului ăstuia vibra. Făcea „drum, drum”. Şi apoi jucătorii erau schimbaţi."

"Totul a fost ok la început, stăteam la bază (n.r. - baza FCSB din Berceni), mă antrenasem foarte bine cu un antrenor de fitness din Croaţia.

La primul meci, am jucat 90 de minute şi pe datele din GPS aveam aproape 12 kilometri alergaţi. Cred că fusese a treia sau a patra valoare din toată echipa.

Eram mai pregătit decât alţi jucători care făcuseră cantonamentul din Spania. Problema a fost că am ajuns într-un moment foarte prost pentru FCSB. Erau prea mulţi accidentaţi, antrenorul a fost schimbat. Nu era un antrenor bun, nu avea calitate (n.r. Vergil Andronache).

L-am prins puţin. Apoi, Becali dădea telefoane pe bancă. Îmi aduc aminte la nişte meciuri, nu mai reţin contra cui, dar îl suna pe un tip de pe bancă şi îi spunea să schimbe un jucător. După 35 de minute, era schimbat. Suna apoi la pauză să schimbe alt jucător. Treaba asta nu e serioasă. De aceea FCSB nu ia titlul.

Am văzut cu ochii mei cum Iphone-ul tipului ăstuia vibra. Făcea „drum, drum”. Şi apoi jucătorii erau schimbaţi.

FCSB are jucători extraordinari. Antrenorul e cel care trebuie să schimbe jucătorii, iar patronul trebuie să administreze clubul, nu să facă schimbări.

Toată lumea ştie că Gigi face schimbările. După ce am plecat, am urmărit ce se întâmplă acolo şi am văzut că a schimbat chiar şi cinci jucători la pauză. Am văzut că l-a schimbat şi pe Vlad.

(Andrei Vlad) E un portar foarte bun, dar Becali i-a omorât încrederea. Dacă-l schimbi şi îl acuzi pentru tot…Chiar şi cei mai buni portari din lume greşesc, e normal. Când Gigi intra în vestiar, toţi îşi lăsau ochii în jos. Tuturor le e frică de el.

(A venit în vestiar) De două sau de trei ori. A venit la bază, înainte de meciuri. A venit o dată şi după ce am pierdut un meci, nu mai reţin la care. A început să urle la Vlad şi la încă un jucător.. Dacă joci bine, glumeşte cu tine. Dacă joci prost, urlă. FCSB are jucători tineri şi lor le e frică de Becali. E ca bossul lor.

[...] Antrenorul (n.r. Bogdan Argeş Vintilă) nu a spus nici măcar un cuvânt. Becali a vorbit în română, nimeni nu mi-a tradus vreun cuvânt. Dar am înţeles câte ceva"
, a povestit Lukasz Gikiewicz în interviul acordat pentru GSP.




 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele