Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Dezvăluirile lui Dinu Todoran! Cum alcătuia Gigi Becali echipa la FCSB şi cum reacţiona la ideile antrenorului

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 25 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20442477/1/todoran.jpg

Dinu Todoran (43 de ani) s-a întors pe banca tehnică la scurt timp după ce a fost dat afară de la FCSB. Tehnicianul a preluat recent formaţia secundă a celor de la FC Voluntari, echipă care joacă în Liga 3. 

El a vorbit despre perioada petrecută la FCSB şi a relatat cum arătau discuţiile cu Gigi Becali pentru alcătuirea echipei. Contrar aparenţelor şi speculaţiilor din spaţiul public, patronul FCSB accepta şi ideile antrenorului, după cum spune Todoran. 

„Nu, nu îmi dădea echipa, nu se băga în antrenament. Am avut o discuţie cu dânsul şi cu Meme: 'Cum vezi echipa, cum vrei să jucăm'. Deci împreună cu el şi cu Meme, la telefon. De multe ori am făcut aşa (n.r.: adică diferit faţă de cum o vedea Becali) şi mi-a zis: 'Da, tată, nu e o problemă'. Aşa a zis, da. 

Era bine să îi fi avut atunci pe Keşeru, Budescu, jucători care fac diferenţa. Dar nea Gigi, din punctul meu de vedere, e de apreciat pentru ce face pentru fotbalul românesc şi mai ales pentru FCSB. Absolut tot, bază, salarii, tot. Mai ales în această perioadă, când ştiţi ce probleme sunt, mai ales fianciare”, a povestit Dinu Todoran la DigiSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele