Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Dezvăluirile lui Kylian Mbappe! Cât de greu îi e să joace cu Messi: „Trebuie să faci concesii. Nu mai eşti singurul jucător important”

Staruri din fotbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 6 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20419612/1/ywflzdcymmeymmrjyzjjyzc3ztawmjazywe1-thumb.jpg

PSG se află în centrul atenţiei în acest moment, după campania stelară de transferuri pe care au realizat-o în această vară. Messi, Mbappe şi Neymar sunt cele trei nume grele din atacul parizienilor. 

Odată cu aceste transferuri, bineînţeles, a crescut şi presiunea de la club. Deja au apărut primele incidente: Messi l-a lăsat cu mâna întinsă pe Pochettino după ce a fost înlocuit, iar Mbappe i-a adresat cuvinte jignitoare lui Neymar. 

În acest context, Kylian Mbappe le-a oferit un interviu jurnaliştilor francezi de la L’Equipe, în care a vorbit pe larg despre situaţia din interiorul lotului lui PSG. 

„Atunci când joci doar cu jucători mari, trebuie să faci concesii. Nu mai eşti singurul jucător important. Nu eşti tu şi restul, suntem toţi împreună. Singurul lucru pe care îl dorim e să câştigăm. Nu mi-am imaginat niciodată că va veni aici! Este unul dintre jucătorii rari pe care i-am pus la categoria: 'imposibil să joc alături de el'. Pentru mine, el nu ar fi plecat niciodată de la Barcelona. Savurez orice moment alături de el.

Nu poţi uita că rămâne totuşi un privilegiu. E o persoană care iubeşte fotbalului, chiar dacă e uşor timid. Dar nu e timid pe teren. Când îl ai pe Messi în echipă, ştii că trebuie ca el să facă mai puţin astfel încât să aibă combustibil în rezervor pentru a avea mintea limpede să marcheze. Dacă asta înseamnă să te retragi, atunci asta faci. Nu e o problemă, e o ierarhie stabilită. Sunt fericit să alerg când Messi merge pe teren, nu e o problemă. Fii serios, e Messi!”, a declarat Mbappe. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri