Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Dezvăluirile lui Kylian Mbappe! Cât de greu îi e să joace cu Messi: „Trebuie să faci concesii. Nu mai eşti singurul jucător important”

Staruri din fotbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 6 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20419612/1/ywflzdcymmeymmrjyzjjyzc3ztawmjazywe1-thumb.jpg

PSG se află în centrul atenţiei în acest moment, după campania stelară de transferuri pe care au realizat-o în această vară. Messi, Mbappe şi Neymar sunt cele trei nume grele din atacul parizienilor. 

Odată cu aceste transferuri, bineînţeles, a crescut şi presiunea de la club. Deja au apărut primele incidente: Messi l-a lăsat cu mâna întinsă pe Pochettino după ce a fost înlocuit, iar Mbappe i-a adresat cuvinte jignitoare lui Neymar. 

În acest context, Kylian Mbappe le-a oferit un interviu jurnaliştilor francezi de la L’Equipe, în care a vorbit pe larg despre situaţia din interiorul lotului lui PSG. 

„Atunci când joci doar cu jucători mari, trebuie să faci concesii. Nu mai eşti singurul jucător important. Nu eşti tu şi restul, suntem toţi împreună. Singurul lucru pe care îl dorim e să câştigăm. Nu mi-am imaginat niciodată că va veni aici! Este unul dintre jucătorii rari pe care i-am pus la categoria: 'imposibil să joc alături de el'. Pentru mine, el nu ar fi plecat niciodată de la Barcelona. Savurez orice moment alături de el.

Nu poţi uita că rămâne totuşi un privilegiu. E o persoană care iubeşte fotbalului, chiar dacă e uşor timid. Dar nu e timid pe teren. Când îl ai pe Messi în echipă, ştii că trebuie ca el să facă mai puţin astfel încât să aibă combustibil în rezervor pentru a avea mintea limpede să marcheze. Dacă asta înseamnă să te retragi, atunci asta faci. Nu e o problemă, e o ierarhie stabilită. Sunt fericit să alerg când Messi merge pe teren, nu e o problemă. Fii serios, e Messi!”, a declarat Mbappe. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri