Ultima oră
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV

Dezvăluirile lui Marian Drăgulescu despre condiţiile din cantonament. ”Din punct de vedere psihologic nu este tocmai confortabil”

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/19377835/1/dra.jpg

Marian Drăgulescu se află în cantonament cu lotul olimpic de gimnastică la Izvorani, ca urmare a măsurilor impuse de autorităţi în vederea pregătirilor sportivilor de performanţă.

Campionul olimpic a declarat pentru COSR că este destul de dificil în această perioadă, fiind interzie interacţiunile între colegi, dar partea bună este că antrenamentele au fost reluate la cel mai înalt nivel.

"Ne bucură foarte tare că ne putem antrena în bazele noastre sportive. Ăsta e un plus, chiar dacă suntem în continuare în izolare şi carantină. Abia aşteptăm ca măsurile să se relaxeze, să fie mai uşoare. Mă aşteptam ca în baza sportivă să fim liberi, să facem tot ce dorim, să putem mânca împreună la restaurantul de aici, să putem face saună sau piscină. Din păcate aceste lucruri nu le putem face. În continuare mâncăm fiecare în camera lui, în casolete, cu tacâmuri de plastic. În continuare nu avem voie la saună sau piscină. Şi în continuare nu avem voie să socializăm. Aşa că în cantonament din punct de vedere psihologic nu este tocmai confortabil, dar este OK că ne putem antrena în sala de gimnastică. Sper să se revină la normal cât mai curând cu putinţă", a spus Drăgulescu.

Drăgulescu (39 de ani) este unul din cei mai vechi gimnaşti încă în activitate. Cele mai bune performanţe au fost la JO din 2014, de la Atena, când a obţinut o medalie de argint şi una de bronz.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele