Ultima oră
Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate” Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză fară ocazii importante VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză fară ocazii importante
”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo ”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo
România, pe locul 7 după prima subdiviziune, la europeanul de la Rimini România, pe locul 7 după prima subdiviziune, la europeanul de la Rimini
Lovitură dată de FCSB! Jucătorul va semna pentru un salariu anual de aproape 500.000 de euro Lovitură dată de FCSB! Jucătorul va semna pentru un salariu anual de aproape 500.000 de euro
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament

Diego Simeone are asul pregătit, pentru a elimina Chelsea. ”Avem nevoie de aportul lui, toţi jucătorii trec prin diferite etape”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20066573/2/sim.jpg

Chelsea şi Atletico Madrid se înfruntă miercuri seară, de la ora 22:00, live pe Look Sport+ şi Look 4K în returul optimilor de finală din Liga Campionilor 2020/2021. 

Chelsea - Atletico Madrid, echipele probabile:

  • Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - James, Kanté, Kovačić, Alonso - Hudson-Odoi, Giroud, Werner
  • Atlético: Oblak - Trippier, Savić, Felipe, Hermoso, Carrasco - Llorente, Koke, Lemar - Correa, Suárez
Repusă pe picioare de venirea lui Thomas Tuchel în locul lui Frank Lampard pe banca tehnică, Chelsea traversează un moment foarte bun în Premier League, iar golul superb marcat de Olivier Giroud în meciul tur, de pe Arena Naţională (1-0), îi transformă pe londonezi în favoriţi la calificare. Iar foarfeca de efect de la Bucureşti îi asigură atacantului francez locul în linia ofensivă a trupei de pe Stamford Bridge, alături de Timo Werner şi tânărul Hudson-Odoi.
 
De partea cealaltă, Atletico e într-o vizibilă pierdere de turaţie şi pe plan intern, unde avansul în fruntea clasamentului nu mai e la fel de mare. Trupa lui Simeone e obligată să marcheze cel puţin un gol pe Stamford Bridge pentru a spera la calificarea în sferturile de finală. Pentru madrileni, meciul cu Chelsea va fi a şaptea optime de finală jucată în ultimii opt ani în Liga Campionilor, în timp ce Chelsea nu a mai atins faza sferturilor de finală din stagiunea 2013/2014 încoace.

La conferinţa de presă premergătoare partidei, Diego Simeon a declarat că se aşteaptă de la Joao Felix şi de la Luis Suarez să facă diferenţa.

"Joao este un jucător foarte important, aşa cum am spus-o de foarte multe ori, a început sezonul excelent, unde a oferit foarte multă calitate atacului. Avem nevoie de aportul lui, toţi jucătorii trec prin diferite etape,dar aţi văzut ce a spus, nu este necesar să adăugaţi lucruri care să contribuie la personalitatea lui.

Sperăm că mâine, dar şi în La Liga, va continua să crească pentru că are doar 21 de ani, are un talent imens, iar voinţa pe care o are îl va ajuta.", a spus tehnicianul lui Atletico, potrivit celor de la Mundo Deportivo.

mail-share icon Email
viewscnt