Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Diferenţa dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, explicată de marele Arsene Wenger: "După asta, fiecare alege!"

Champions League Publicat pe 10 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19581595/1/ronaldo-messi.jpg

Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi? Întrebarea care a divizat lumea fotbalului în ultimele decenii şi la care e aproape imposibil să obţinem un răspuns ferm.

Managerul francez Arsene Wenger a încercart să explice diferenţele dintre cei doi, precizând că în cele din urmă fiecare dintre noi îşi poate oferi propriul răspuns.

"Spun des că Ronaldo este fotbalistul-atlet, în timp ce Messi este artistul excepţional. Asta e diferenţa dintre ei. Apoi, fiecare preferă unul din cele două stiluri.

Dacă iubim jocul, preferăm artistul! Partea creativă te face să descoperi lucruri pe care nu le observi în mod obişnuit, pe care nici măcar nu le luai în considerare din tribună.

Deşi nu neg calitatea portughezului, cred că fotbalul a evoluat spre stilul lui Ronaldo! Asta nu înseamnă că trebuie să eliminăm partea creativă. Regulile trebuie să evolueze şi să facem jocul de fotbal şi mai spectaculos, mai frumos de urmărit
", a declarat Wenger, citat de SoFoot.com.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri