Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Diferenţa dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, explicată de marele Arsene Wenger: "După asta, fiecare alege!"

Champions League Publicat pe 10 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19581595/1/ronaldo-messi.jpg

Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi? Întrebarea care a divizat lumea fotbalului în ultimele decenii şi la care e aproape imposibil să obţinem un răspuns ferm.

Managerul francez Arsene Wenger a încercart să explice diferenţele dintre cei doi, precizând că în cele din urmă fiecare dintre noi îşi poate oferi propriul răspuns.

"Spun des că Ronaldo este fotbalistul-atlet, în timp ce Messi este artistul excepţional. Asta e diferenţa dintre ei. Apoi, fiecare preferă unul din cele două stiluri.

Dacă iubim jocul, preferăm artistul! Partea creativă te face să descoperi lucruri pe care nu le observi în mod obişnuit, pe care nici măcar nu le luai în considerare din tribună.

Deşi nu neg calitatea portughezului, cred că fotbalul a evoluat spre stilul lui Ronaldo! Asta nu înseamnă că trebuie să eliminăm partea creativă. Regulile trebuie să evolueze şi să facem jocul de fotbal şi mai spectaculos, mai frumos de urmărit
", a declarat Wenger, citat de SoFoot.com.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri