Ultima oră
Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică" Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică"
Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş
Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!" Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!"
Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da” Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da”
Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P) Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P)
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro

Dimitri Payet a semnat. Francezul va încasa un salariu mult mai mic

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19404349/1/pay.jpg

Dimitri Payet a decis să continue la cei de la Olympique Marseille. Anunţul a fost făcut de preşedintele clubului, care a spus că noul angajament este scadent în 2024.

Francezul va încasa un salariu mult mai mic, redus cu 50%. Se pare că sumar ar fi de aproximativ 250.000 de euro lunar.

Marseille are probleme serioase din punct de vedere financiar, de pe urma pandemiei de COVID-19. Jucătorilor li s-a cerut să renunţe la un anumit procent din salariul lunar, dar câţiva dintre ei nu sunt de acord cu decizia. Printre aceştia se numără şi Dimitri Payet (33 de ani), care a refuzat de curând să cedeze la o parte din remuneraţia întreagă, pe motiv că nu este vinovat pentru situaţia creată.

În acelaşi timop, mijlocaşul francez nu înţelege de ce este atât de criticat pentru acest aspect, pentru că este dreptul său să accepte sau nu să ajute în acest moment. ”Văd că toată lumea şi-a dat cu părerea. Iar poziţia mea este clară şi evidentă - eu nu sunt doar fotbalist, ci şi cap de familie. Ca toată lumea, am obligaţii, am angajamente de îndeplinit, iar misiunea mea este să protejez interesele familiei mele.

Nu vreau să aduc niciun prejudiciu clubului, toată lumea ştie cât de ataşat sunt de această echipă”, a explicat Dimitri Payet. Mijlocaşul evoluează pentru Marseille din 2017, când a fost transferat de la West Ham pentru 29.3 milioane de euro. În sezonul care tocmai s-a încheiat în Ligue 1, a jucat în 27 de meciuri, a marcat de 12 ori şi a oferit 6 pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele