Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Din nou Vlad! VIDEO | Portarul FCSB-ului, la o nouă gafă: l-a făcut K.O. pe Koljic în careu şi Bârsan a dat penalty

Liga I Publicat pe 12 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19419156/1/vlcsnap-2020-07-12-22h21m31s413.png


Andrei Vlad, 21 de ani, şi-a consolidat, duminică seară, renumele de portar gafeur. În minutul 52, tânărul goalkeeper a provocat un penalty complet gratuit, la o fază la care l-a lovit cu pumnul în cap pe bosniacul Elvir Koljjic.
 
La 1-1 pe Ion Oblemenco, într-un moment în care FCSB juca bine şi avea un moral bun dat de golul egalizator marcat de Iulian Cristea, Andrei Vlad a ieşit complet aiurea din poartă, în încercarea de a prinde o minge după care alerga şi Elvir Koljic. La marginea careului, acolo unde se aflau şi fundaşii săi, portarul cumpărat de FCSB chiar de la Craiova şi-a pierdut luciditatea, a încercat să boxeze mingea, dar a nimerit doar capul golgheterului ex-iugoslav.

 
Penalty şi cartonaş galben a fost decizia cât se poate de logică luată de arbitrul Marcel Bârsan, iar Nistor nu i-a dat nicio şansă lui Vlad să-şi răscumpere greşeala: a tras tare şi a marcat pentru 2-1.
 

 
Vlad mai pune, astfel, o gafă în palmaresul şi aşa deloc impresionant şi îl va obliga, practic, pe Gigi Becali să cumpere un goalkeeper cu experienţă, pe care să se bazeze în Europa şi în încercarea de a câştiga titlul sezonul viitor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele