Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

VIDEO | Dinamo – Clinceni 3-1. Dario Bonetti se descurcă excepţional cu un lot redus. Sorescu, un nou meci excelent

Superliga Publicat pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

Dinamo a obţinut a doua victorie a sezonului, pe teren propriu, în faţa celor de la Clinceni, cu scorul de 3-1, în direct pe Look Sport. ”Câinii” au fost conduşi, dar au revenit, la fel cum s-a întâmplat în prima etapă.

Cioiu a marcat un super gol pentru ilfoveni, dar bucuria nu a durat mult, deoarece Sorescu a egalat înainte de pază. Cei de la Dinamo au controlat repriza a doua şi au preluat conducerea prin Mihai, iar imperialul Sorescu a reuşit ”dubla” şi a bifat al cincilea gol stagional.

Echipa lui Dario Bonetti urcă pe locul patru şi trec peste rivalii de la FCSB.


Dinamo - Academica Clinceni 3-1 (Sorescu 45+4', 90+4', Mihaiu 71' / Cioiu 37')

Dinamo: Eşanu - Sorescu, Giafer, R. Grigore, A. Radu (Borcea '45+5)- G. Creţu, Răuţă (Ehmann '84), St. Filip - Bani, R. Moldoveanu, Mihaiu. Antrenor: Dario Bonetti

Academica Clinceni: A. Păun - Fl. Achim, Bilali, Fl. Gardoş, Holzmann - Cascini (Filip '61), Ventura - Cioiu (Longher '76), Vanzo (Omoh '61), Kazlauskas (De Amorim '46)- Vellios(Gavra '61). Antrenor: Ilie Poenaru


Minutul 90+4: GOL Dinamo! Sorescu porneşte un contraatac supranumeric din propriul careu. Bani preia balonul, dar nu şutează şi întoarce balonul la golgheterul echipei, care reuşeşte ”dubla”.

Minutul 71: GOL Dinamo! Se repetă istoria din partida cu Voluntari! Ricardo Grigore trimite o pasă lungă la limita careului, Andreas Mihaiu îl fentează din preluare pe Holzmann şi înscrie cu o execuţie cu piciorul drept.

Minutul 63: William de Amorim este aproape de a-i readuce pe cei de la Clinceni în avantaj. Eşanu a scot miraculos însă de lângă bara transversală execuţia brazilianului.

Minutul 45+4: GOL Dinamo! Deian Sorescu egalează. Golgheterul campionatului ia o cursă pe colţ propriu, după ce a plecat cu mingea din propria jumătate şi nu s-a mai oprit, până nu a finalizate elegant.

Minutul 45: Velios este scăpat singur din marcaj şi trage din interiorul careului. Eşanu salvează un gol ca şi făcut, cu un reflex de senzaţie.

Minutul 37: GOL Clinceni! Marius Cioiu marchează primul gol în Casa Liga 1. Fotbalistul de 21 de ani înscrie cu o execuţie foarte frumoasă, care s-a dus în vinclul porţii lui Eşanu.

Minutul 26: Steliano Filip are o şansă bună, dar execuţia sa trece puţin pe lângă buturi.

Minutul 23: O nouă şansă pentru Dinamo. Bani este lansat bine, dar trage pe lângă cadrul porţii din interiorul careului.

Minutul 18: Vellios încearcă o reluare pretenţioasă din foarfecă, dar pericolul este îndepărtat de Giani Creţu.

Minutul 14: Răuţă are prima şansă a partidei. Execuţia dinamovistului de la distanţă nu nimereşte cadrul porţii.

Minutul 1: A început partida din ”Ştefan cel Mare”.


UPDATE 20:50 Iată ce au declarat cei doi antrenori, Dario Bonetti şi Ilie Poenaru, cu o oră înaintea partidei din această seară:


Dinamo şi Academica Clinceni au început greu campionatul, lucru însă previzibil, în special în cazul „câinilor”. Măcinată de fel de fel de probleme, echipa din Ştefan cel Mare a câştigat totuşi în runda inaugurală, 3-2 în „Groapă” cu Voluntariul lui Liviu Ciubotariu. Au pierdut apoi previzibil în Bănie, 0-1 cu FCU Craiova, un meci în care şansa le-a întors spatele.

Însă şi mai prost stau lucrurile în privinţa celor de la Academica Clinceni. Oaspeţii nu au nici măcar un punct. E adevărat, au însă o scuză. În prima etapă, ilfovenii au evoluat la Sfântu Gheorghe, unde au fost depăşiţi de Sepsi, scor 0-2, pentru ca în următoarea rundă să piardă acasă cu campioana CFR Cluj, scor 1-2.
 
Meciul dintre Dinamo şi Academica Clinceni se joacă luni, de la ora 21.30, şi poate fi urmărit în direct pe Look Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele