Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

Dinamo are de plătit peste un milion de euro către jucătorii care au acţionat clubul în judecată la FIFA

Dinamo Publicat pe 22 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20256693/1/bs5a1031.jpg

Dinamo are de plătit mulţi bani către jucătorii care au acţionat clubul în judecată, la FIFA. ”Câinii roşii” se află într-o situaţie dificilă, iar dacă nu achită banii vor fi depunctaţi.

Suma totală pe care Dinamo o are de plătit trece de un milion de euro. 1.350.000 de euro este suma totală care trebuie achitată, pentru a nu risca să înceapă noul sezon din Casa Liga 1 cu un minus de puncte, conform ProSport. Problemele au început să vină, după cum prea bine se ştie, de pe urma fotbaliştilor pe care spaniolii care au cumpărat Dinamo de la Ionuţ Negoiţă, i-au adus.

Dinamo are datorii totale colosale, de aproximativ 7 milioane de euro, dar acestea ar putea creşte în perioada următoare. Cu toate acestea, fanii nu dezarmează şi sunt gata să achite cât mai multe dintre ele, până la o posibilă venire a unui investitor serios, care să rezolve problemele.

Aşa se face că DDB a conturat planul de bătaie şi a anunţat că, în trei ani, cu ajutorul celor 15.000 de membri al proiectului, se poate achita suma. Se doreşte ca fiecare membru să plătească 150 de euro în plus, pe an. 

Primeşte Dinamo un milion de euro pe Sorescu?

Deian Sorescu (23 de ani) poate băga o sumă consistentă de bani în contul lui Dinamo, în această pauză dintre sezoane. Mijlocaşul, cel mai bun fotbalist al echipei din ”Ştefan cel Mare” în acest moment, e dorit în Polonia, de Legia Varşovia. Negocierile dintre cele două cluburi sunt în plină desfăşurare.

”Câinii” au spus nu unei oferte de 400.000 de euro de la Legia Varşovia şi au anunţat că nu renunţă la mijlocaş pentru mai puţin de un milion de euro. Exact suma menţionată de Dinamo pe o hârtie înmânată lui Sorescu, pentru a putea negocia cu orice club plecarea.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele