Ultima oră
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari

Dinamo câştigă timp după decizia FRF! Judecarea memoriilor depuse de Anton şi Răuţă a fost amânată

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 28 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20322314/1/rps-1081.jpg

Mijlocaşii Paul Anton şi Alexandru Răuţă nu pot rămâne deocamdată liberi de contract, după ce Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF a amânat judecarea speţei pentru 4 august. Totuşi, CNSL a respins cererile clubului Dinamo, care se baza pe legea insolvenţei pentru a păstra jucătorii.

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF a decis să acorde încă o săptămână părţilor pentru "a le da posibilitatea să depună toate probele sau să propună administrarea de alte probe noi".

Paul Anton (30 de ani) este dorit de Universitatea Craiova. Mijlocaşul şi-a pierdut răbdarea la Dinamo, în condiţiile în care promisiunile fanilor din DDB nu au fost respectate, privind plata salariilor restante.

1,1 milioane de euro este cota de piaţă a lui Paul Anton. Mijlocaşul mai are contract cu Dinamo până în vara anului 2022.

Alexandru Răuţă (29 de ani) este la Dinamo din 2019, iar în acest debut de sezon a fost integralist în ambele meciuri din Liga 1, reuşind o pasă decisivă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20322314/2/rps7414.jpg

"Încetare raporturi contractuale - Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare a cauzei formulată în temeiul art. 75.1. din Legea 85/2014 de clubul pârât. Respinge ca inadmisibilă cererea de sesizare a Curţii Constituţionale privind excepţia neconstituţionaliţii prevăzuta de art. 75.2. lit. e) din Legea nr. 85/2014 invocată de clubul pârât.

Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare a cauzei până la soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate de către Curtea Constituţională invocată de clubul pârât. Acordă termen la data de 04.08.2021 pentru a da posibilitatea părţilor să depună toate probele sau să propună administrarea de alte probe noi", a transmis CNSL.

Luni, 2 august, de la ora 21:30, Dinamo joacă pe teren propriu cu Academica Clinceni, în etapa a treia din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele