Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Dinamo dă lovitură pe piaţa transferurilor: Antoni Ivanov, de la U. Craiova. UPDATE: ”Câinii” şi jucătorul, acord pe 2 ani!

Dinamo Publicat pe 27 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20565254/1/universitatea-craiova-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-28-11-2021-1.jpg

Dinamo este foarte aproape să realizeze un nou transfer. După ce i-au adus în ”haită” pe Figueiredo, Jonathan Rodriguez şi Dusan Celar de la CFR Cluj, ”câinii” au pus ochii pe bulgarul Antoni Ivanov, de la Universitatea Craiova.

UPDATE joi (27 ianuarie), ora 14:00: Dinamo a reuşit, se pare, să îl ia gratis pe Ivanov. Iniţial, oltenii solicitau 50.000 de euro în schimbul jucătorului, dar, potrivit GSP, în cele din urmă a decis să îi dea drumul fără sumă de transfer.

Ivanov urmează să semneze un contract pe doi ani cu ”câinii” şi va fi prezenat până la derby-ul cu FCSB, de duminică, de la 20:00, transmis în direct pe postul Look Sport+ şi pe platforma PrimaPlay.ro.


Ştirea iniţială

Mijlocaşul bulgar nu mai intră în planurile antrenorului Laurenţiu Reghecampf , iar trupa din Ştefan cel Mare a intrat pe fir. Oltenii cereau iniţial 50.000 de euro pentru serviciile lui Ivanov, însă s-au arătat dispuşi să renunţe gratuit la acesta.

Tot ce trebuie să facă Dinamo pentru a-l aduce pe Antoni Ivanov este să se înţeleagă cu jucătorul, cu privire la detaliile contractuale (durata înţelegerii, salariul fotbalistului etc.). 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Ivanov, conform Transfermarkt, care a jucat pentru Universitatea Craiova în nouă meciuri oficiale din acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele