Ultima oră
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci? Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci?
Cinci jucătoare din România au trecut de primul tur al calificărilor la Winners Open
Cinci jucătoare din România au trecut de primul tur al calificărilor la Winners Open

Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" VIDEO

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20246964/2/dinamo-antrenament.jpg

Managerul sportiv de la Dinamo, Mario Nicolae, a anunţat că varianta insolvenţei este analizată intens la nivelul conducerii, pentru gestionarea situaţiei financiare precare a clubului. Anterior, fanii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ şi Programul DDB au dat asigurări că echipa nu va intra în insolvenţă.

Dinamo a mai fost în insolvenţă în perioada 2014-2015, iar acum mizează doar pe sprijinul fanilor şi pe banii din drepturile TV.

Antrenorul ceh Dusan Uhrin a anunţat că nu există niciun plan pentru sezonul 2021-2022, iar salariile restante nu au fost achitate către jucători şi staff-ul tehnic.

Lotul de la Dinamo s-a reunit astăzi, fiind prezenţi 23 de jucători la antrenament. ‘Câinii roşii’ vor merge într-un cantonament în Turcia, în perioada 21-27 iunie.

"Se analizează posibilitatea insolvenţei, nu pot să o neg. Nu am fost informaţi mai mult, dar se analizează foarte intens această posibilitate. Vorbim de viitorul lui Dinamo şi atunci o eventuală intrare în insolvenţă te-ar ajuta să reeşalonezi datoriile şi să construieşti mai bine decât s-a făcut în ultimii ani", a spus Mario Nicolae.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele