Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Dinamo, decizie radicală luată faţă de mai mulţi fotbalişti. Spaniolii şi-au dat acordul

Dinamo Publicat pe 18 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19485309/1/dinamo-1.jpg

Dinamo va mări salariile tinerilor care se aflau în lot înaintea venirii spaniolilor. Giovanni Becali s-a întâlnit cu şefii iberici ai ”câinilor” pentru a discuta mărirea remuneraţiilor acestora, potrivit ProSport, aspect făcut public de fostul impresar în urmă cu ceva timp.

Se pare că tinerii cei mai talentaţi ai lui Dinamo nu primeau mai mult de 2.000 de lei, iar acum plafonul va creşte la 7.000 de lei. Această decizie pare a fi luată pentru ca diferenţele salariale dintre jucătorii străini recent veniţi şi cei care se aflau deja la echipă să nu mai fie atât de mari. La Dinamo au ajuns în ultimele zile fotbalişti care se pare că ar câştiga undeva la 20.000 de euro în fiecare lună.

Dinamo şi-a asigurat serivciile a patru fotbalişti tineri, care au semnat prelungirea contractelor, până la 30 iunie 2024. Este vorba despre Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Creţu şi Mihai Eşanu.

Parafarea noilor înţelegeri s-a făcut în prezenta conducerii spaniole a echipei, care de curând a mărit salariile mai mult fotbalişti, pentru a nu fi tentaţi să plece.

  

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele