Ultima oră
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”

Dinamo îl va transfera pe portarul Thomas Chesneau, crescut la PSG: „Azi se fac actele”

Dinamo Publicat de Răzvan Cîrceag pe 18 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20558979/1/concordia-chiajna-petrolul-ploiesti-liga-2-casa-pariurilor-11-03-2021.jpg

Dinamo este foarte aproape de parafarea unei înţelegeri cu un portar format la PSG, Thomas Chesneau. Acesta va fi adus sub formă de împrumut, de la Concordia Chiajna, până la vară. 

Iuliu Mureşan a exprimat public problema dinamoviştilor pentru postul de portar şi a dat asigurări că acea zonă se va acoperi rapid în cursul acestei săptămâni. Avea în plan să aducă doi portari, unul era Cristiano Figueiredo, de la CFR Cluj, însă negocierile s-au împotmolit. 

Plamen Iliev a pus foarte multă presiune pentru a pleca de la club, iar Mihai Eşanu s-a accidentat. Din acest motiv au trebuit să caute repede înlocuitori, iar alesul a fost francezul Thomas Chesneau. 

Până la vară va evolua în „Ştefan cel Mare” şi există şi o opţiune de transfer definitiv. 22 de ani are Chesneau. 

Aş vrea să se salveze Dinamo şi el să facă meciuri foarte bune în prima ligă. Azi se fac actele”, a declarat Cristian Tănase, preşedintele Concordiei, pentru Fanatik. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele