Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Dinamo încearcă o "repatriere" după zece ani. Iuliu Mureşan confirmă: "E pe lista noastră!"

Dinamo Publicat pe 18 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20558149/1/eb.jpg


Dinamo e interesată de transferul lui Elis Bakaj (26 de ani), mijlocaş ofensiv albanez care a mai jucat pentru echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare în perioada 2011/2022.
 
Bakaj se află în România, în vacanţă, dar poate îmbina relaxarea cu partea profesională, pentru că Iuliu Mureşan a confirmat că cel poreclit cândva "Messi al ALbaniei" e pe lista lui Flavius Stoican:
 
"Elis Bakaj poate fi o variantă pentru Dinamo. Acum se uită antrenorii care sunt la echipă şi împreună alegem jucătorii. Este şi el pe lista noastră. Este un jucător bun, dar depinde de ce se hotărăşte în colectivul de antrenori pentru Bakaj, bineînţeles, şi cu mine", a declarat administratorul special al lui Dinamo, pentru PlaySport.ro.
 
Ultima dată în Belarus, la Rukh Brest, Bakaj a rămas în contact cu şefii lui Dinamo şi a fost la un pas de revenire în mai multe rânduri:
 
"Am vorbit cu cineva de la Dinamo, dar nu a fost nimic concret, doar vorbe. Ştiu că momentul nu e foarte bun. Dacă mă întrebai acum 10 ani dacă vin la Dinamo, într-o poziţie asemănătoare, n-aş fi venit. Acum aş veni, am 34 de ani, am experienţă şi ştiu cum aş putea să abordez situaţia. Cred că pot ajuta pe Dinamo, mă simt foarte bine fizic.
 
E păcat ce se întâmplă la Dinamo. Toată lumea doreşte ca Dinamo să fie unde era înainte, nu doar suporterii echipei. Oamenii vor echipe cu tradiţie, vor Steaua, vor Dinamo, vor Rapid. Sunt echipe care joacă 5 ani bine şi după se uită de ele", a spus albanezul, în momentul în care a fost întrebat despre situaţia din fotbalul românesc.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele