Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo încearcă să creioneze o strategie pentru sezonul următor. Janusz Gol nu mai revine la echipă, Florin Bejan vrea să continue, deşi îi expiră contractul

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 16 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20248058/1/dinamo.jpg

Dinamo ia în calcul varianta insolvenţei pentru gestionarea situaţiei financiare precare a clubului. În plus, ‘roş-albii’ vor să se despartă de jucătorii care au salarii mari. Managerul sportiv de la Dinamo, Mario Nicolae, a declarat că mijlocaşul polonez Janusz Gol nu va reveni la echipă, iar fundaşul Florin Bejan vrea să continue în ‘Ştefan cel Mare’, deşi îi expiră contractul.

Antrenorul ceh Dusan Uhrin a anunţat că nu există niciun plan pentru sezonul 2021-2022, iar salariile restante nu au fost achitate către jucători şi staff-ul tehnic.

Lotul de la Dinamo s-a reunit ieri, fiind prezenţi 23 de jucători la antrenament. ‘Câinii roşii’ vor merge într-un cantonament în Turcia, în perioada 21-28 iunie.

Deocamdată, Dinamo are interdicţie la transferuri, din cauza unor datorii către foşti jucători. Clubul a făcut apel la TAS.

"Aşteptăm să rezolvăm cu interdicţia de a legitima jucători noi. Să sperăm că vom reuşi să aducem jucătorii pe care îi dorim şi cu care am discutat. E o sumă destul de mare de plătit, am făcut apel la TAS şi aşteptăm decizia de a suspenda hotărârea. Vrem să câştigăm timp şi să sperăm că, uşor, uşor, vom reuşi să probăm tot.

E clar că, în perioada asta, pleacă jucător şi vin jucători. Cei care au plecat au avut contract doar până la sfârşitul acestui sezon. Bejan este cu noi, contractul lui nu s-a terminat şi îşi doreşte să rămână, ne dorim şi noi. Sperăm ca, în săptămâna următoare, să ajungem la un acord cu el. Janusz Gol şi-a prezentat oficial dorinţa de a nu continua. Vrea să rămână în Polonia, acasă. Diego Fabbrini urmează să vină, cam astea ar fi noutăţile legate de lot. Nici jucătorii nu se grăbesc, foarte mulţi din străinătate sunt surprinşi că noi ne reunim atât de repede şi că începe campionatul atât de repede. Nimeni nu înţelege de ce, mai ales că e şi Campionatul European. Eu cred că la Dinamo, ca şi în anii trecuţi, ne putem aştepta la transferuri şi după ce începe campionatul.

Paul Anton e greu de ţinut, dar să sperăm că vor mai veni oferte. Sunt discuţii avansate cu echipe din Polonia şi Rusia, să vedem dacă ajunge la un consens. Deocamdată, sunt discuţii, se cer referinţe", a spus Mario Nicolae.

În sezonul 2020-2021, Janusz Gol (35 de ani) a jucat 27 de meciuri pentru Dinamo şi a reuşit trei pase decisive. Florin Bejan (30 de ani) a bifat 25 de meciuri pentru ‘roş-albi’ şi a înscris două goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele