Ultima oră
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza

Dinamo Kiev n-a reuşit să surprindă la Torino! Mircea Lucescu: "Astfel de meciuri sunt lecţii bune pentru noi"

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 3 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19637555/1/mircea-lucescu.jpg

Juventus Torino şi-a respectat statutul de favorită şi s-a impus clar pe teren propriu cu Dinamo Kiev, scor 3-0, în runda a cincea din grupa G a Ligii Campionilor, în direct pe Look Sport. Antrenorul echipei ucrainene, Mircea Lucescu, a declarat că lipsa de experienţă a jucătorilor săi a cântărit enorm în rezultatul final al confruntării de la Torino.

Federico Chiesa (21'), Cristiano Ronaldo (57') şi Alvaro Morata (66') au înscris pentru Juventus, care s-a impus şi în meciul tur, la Kiev, cu 2-0.

"Nu pot să spun că am jucat prost, dar greşelile noastre din apărare au decis rezultatul. Am avut câteva momente pe care n-am reuşit să le gestionăm. Valoarea individuală a jucătorilor de la Juventus a contat foarte mult, au calitate tehnică. Este foarte dificil să joci cu fundaşi de 21 şi 18 ani în apărare, în Liga Campionilor. Erorile au fost fatale!

S-a văzut lipsa de experienţă a noastră. Jucătorii noştri cresc, se dezvoltă şi capătă experienţă în Liga Campionilor. Sunt momente în care jucătorii tineri iau decizii greşite. Astăzi, pe fondul erorilor făcute, le-am permis adversarilor să se apropie de poartă şi să înscrie.

Repet, este un rezultat generat de lipsa de experienţă. Echipa noastră n-a mai evoluat în Liga Campionilor de foarte mult timp, în special pe astfel de stadioane şi împotriva unor echipe de top. Astfel de meciuri sunt lecţii bune pentru noi.

Cel mai important meci pentru Dinamo Kiev este cu Ferencvaros, poate fi biletul nostru pentru primăvara europeană. Cred că aceste meciuri cu adversari de top ne-au întărit. Vom învăţa din greşeli şi vom trage concluzii. Trebuie să pregătim foarte bine meciul cu Ferencvaros", a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

Dinamo Kiev a strâns un singur punct în acest sezon al Ligii Campionilor şi urmează duelul decisiv pentru locul trei în grupă, cu echipa maghiară Ferencvaros, pe 8 decembrie, la Kiev, în direct la Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19637555/2/clasament-dinamo-kiev.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri