Ultima oră
LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0, scor lacare suntem eliminaţi. Şansă mare a lui Marin! Coreea de Sud se distrează cu Honduras LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0, scor lacare suntem eliminaţi. Şansă mare a lui Marin! Coreea de Sud se distrează cu Honduras
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian

Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”

Dinamo Publicat pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20246995/1/paulantonfb.jpg

Dinamo mai poate pierde câţiva jucători în această vară, iar în această categorie intră cel puţin un ”greu”, Paul Anton. Dată fiind situaţia grea din club, din cauza banilor în primul rând, e greu de crezut că mijlocaşul va mai continua în tricoul alb-roşu. Potrivit managerului Mario Nicolae, Anton are mai multe oferte.

În cărţi pentru semnătura lui Paul Anton se află mai multe echipe, din afara României se pare. Există interes din Polonia şi Rusia. De altfel, din Rusia a şi venit mijlocaşul de 30 de ani.

Programul DDB a adunat şi adună foarte mulţi bani, sunt sponsori care sunt lângă echipă, oameni de afaceri care nu vor să iasă în faţă, dar nu vor să iasă în faţă. Vom primi şi drepturile TV şi poate vom obţine şi bani din vânzarea unor jucători.

Paul Anton e greu de ţinut, dar să sperăm  ă vor mai veni oferte. Sunt discuţii avansate cu echipe din Polonia şi Rusia, să vedem dacă ajunge la un consens. Deocamdată, sunt discuţii, se cer referinţe”, a declarat Mario Nicolae.

Mijlocaşul central a fost, alături de Deian Sorescu, motorul echipei în cele mai grele momente ale luptei pentru evitarea retrogradării, iar şansele ca el să continue sub comanda lui Duşan Uhrin sunt mici, în special din cauza salariului mare pe care-l încasează. Iar fanii-acţionari din Programul DDB şi-au făcut calculul şi au ajuns la concluzia că mişcarea înţeleaptă ar fi renunţarea la Paul Anton.

În sezonul precedent de Casa Liga 1, Anton a adunat 35 de meciuri, a marcat de 7 ori şi a oferit colegilor săi două pase decisive. Paul Anton poate pleca din ”Ştefan cel Mare” în momentul în care un club achită 200.000 de euro în schimbul său. Cele două părţi mai au contractul actual valabil până în vara anului următor.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele