Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

Dinamo pregăteşte un nou transfer! Atacantul din Ligue 2 este aproape de a semna

Dinamo Publicat pe 23 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20567858/1/profimedia-0492878326.jpg

Desire Segbe Azankpo, un atacant în vârstă de 28 de ani, se află la un pas de a semna cu Dinamo, informează Gazeta Sporturilor.

”Câinii” sunt foarte aproape să îşi întărească ofensiva cu vârful african, care în ultimii doi ani a jucat în ligile inferioare din Franţa.

Atacantul născut în Benin se află în tratative avansate cu trupa din Ştefan cel Mare, conform sursei citate. Desire Segbe Azankpo a jucat în ultima jumătate de an la USL Dunkerque (locul 19 din 20 în Ligue 2), grupare în tricoul căreia a marcat un gol în 16 meciuri.

FC Villefranche, SAS Epinal, AS Pagny, Le Puy Foot sunt echipele din ligile inferioare din Franţa pentru care a mai evoluat Azankpo. În CV-ul său se mai găsesc şi trupe din afara ”Hexagonului” la FK Senica (Slovacia) şi Oldham Athletic (Anglia).

Vârful de formă al lui Desire Segbe Azankpo a fost atins la FC Villefranche, pentru care a contribuit decisiv la 10 goluri în 23 de meciuri (de 6 ori a marcat, de 4 ori a pasat decisiv).

14 meciuri pentru prima reprezentativă din Benin are Desire Segbe Azankpo, în tricoul căreia a debutat în mai 2014, la câteva zile după ce împlinise 21 de ani.

Azankpo nu este singurul vârf cu care s-a înţeles conducerea ”câinilor” în aceste zile. Nikola Mandic (atacant central, 26 de ani), care a jucat ultima dată la Rudar Prijedor, în Bosnia, va ajunge în ”Ştefan cel Mare” la începutul săptămânii viitoare.

Toate mutările făcute de Dinamo în perioada de mercato din iarnă: 

  • ANTRENOR: Flavius Stoican (nou)
  • VENIRI: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovic (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Figueiredo, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar (CFR Cluj)
  • REVENIRI: -
  • PLECĂRI: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Nunic (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Raków Czestochowa), Espinosa (liber), R. Popa (liber), Ţîră (liber)
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele