Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Dinamo, reacţie oficială. Vrea mărirea numărului de echipe în Casa Liga 1: „Ne-ar avantaja. Valul 5 al Omicron e pe venite!”

Dinamo Publicat de Răzvan Cîrceag pe 5 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20536720/1/dinamo-bucuresti-rapid-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-23-10-2021-1.jpg

Dinamo se află pe penultimul loc în Casa Liga 1 şi va avea o misiune extrem de dificilă în a se salva de la retrogradare, dacă nu îşi va schimba considerabil jocul. Însă ar putea primi un ajutor nesperat, dacă se va mări numărul mde echipe care pot evolua în campionat, începând cu următorul sezon.

Mirel Rădoi a fost cel care a dezvăluit planurile FRF şi LPF şi a declarat că vom vedea 18 echipe de la anul. Iuliu Mureşan, administratorul special din „Ştefan cel Mare”, a oferit o primă reacţie pe tema acestui subiect.

„Nu pot să spun că mi-ar displăcea, dar nu pot să ştiu dacă vă fi aşa. Nu e sub influenţa lui Dinamo această decizie. Am auzit şi văzut şi eu în presă, ştiu că e un subiect dezbătut în emisiuni, dar nu pot da niciun amănunt. Pe noi ne-ar avantaja, clar. Putem să facem o reconstrucţie şi să nu mai stăm cu sabia în jurul gâtului.

Să nu uitam şi faptul că deja valul 5 al Omicron e cam pe venite şi nu ştiu ce va fi nici din acest punct de vedere, pot fi situaţii de îmbolnăvire, dar nu o doresc niciunei echipe, Doamne fereşte. Se poate întâmpla şi la noi. Dar trebuie să ne vedem de ce avem de făcut şi să schimbăm în primul rând unitatea grupului, pentru că asta a lipsit la Dinamo. Noi nu avem individualităţi care să rezolve meciul, doar colectiv putem”, a spus Iuliu Mureşan, la Digisport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele