Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Dinamo riscă o nouă interdicţie la transferuri! Cum pot pierde ”câinii” nouă puncte în clasament

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe joi, 11:07
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20429263/1/din-uta.jpg

Dinamo riscă să aibă din nou interdicţie la transferuri. Formaţia din Ştefan cel Mare se va judeca la TAS cu sindicatul mondial al fotbaliştilor, care prin recurs încearcă să îl apere pe Isma Lopez, potrivit GSP. Spaniolul solicită conducerii ”câinilor” nu mai puţin de 350.000 de euro.

În momentul de faţă, antrenorul Mircea Rednic testează cât mai mulţi fotbalişti străini pentru a hotărî pe cine să oprească în lot. Doar că tehnicianul şi conducerea administrativă trebuie să se decidă rapid, deoarece Dinamo poate rămâne din nou fără posibilitatea de a face transferuri.

”Câinilor” le-a fost interzisă achiziţionarea de jucători încă din vară de către FIFA, fix în urma aceluiaşi litigiu cu fundaşul stânga Isma Lopez. Spaniolul adus de Pablo Cortacero şi oamenii lui, care a evoluat la Dinamo în opt meciuri, a cerut să primească toţi banii din perioada contractuală.

FIFA i-a dat dreptate lui Lopez, motiv pentru care Dinamo a primit interdicţie la transferuri. Totuşi, TAS a întors decizia forului internaţional, iar la formaţia alb-roşie au fost efectuate mai multe achiziţii, printre care nume sonore precum Gabriel Torje sau Cosmin Matei, însă rezultatele întârzie să apară.

Acum, conform sursei citate, FIFPRO, sindicatul mondial al jucătorilor, pregăteşte recursul la decizia TAS. FIFPRO va încerca să îi convingă pe judecători că Dinamo este de rea-credinţă, fiindcă şi alţi fotbalişti se află în aceeaşi situaţie ca Lopez. Dacă trupa din Ştefan cel Mare va primi din nou interdicţie la transferuri, aceasta va avea o misiune aproape imposibilă: să scape de retrogradare cu lotul care a adus-o pe locul 15, penultimul în clasament.

Isma Lopez s-a înscris la masa credală, după ce Dinamo a intrat în insolvenţă. În funcţie de planul de reorganizare se va decide cât va reuşi spaniolul să primească din creanţa acceptată de 350.000 de euro. Dacă Dinamo nu va redacta şi nu va primi aprobare pentru plan înainte de 30 noiembrie, va fi penalizată cu nouă puncte în clasament pentru nerespectarea condiţiilor de licenţiere. Lopez are şanse minime să îşi primească toţi banii.

”Insolvenţa ne interzice să facem plăţi din urmă. Putem plăti datorii vechi doar pe baza planului de reorganizare aprobat de judecător.”, a explicat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al formaţiei, motivul pentru care ”câinii” nu îi pot plăti cei 350.000 de euro lui Lopez, pentru a închide procesul şi a evita interdicţia la transferuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele