Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Dinamo s-a întărit în poartă şi în atac! Veştile proaste primite de Flavius Stoican

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 20 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20563714/1/flv.jpg

Atacantul central Nikola Mandic (26 de ani) va semna cu Dinamo, după ce îşi va rezilia contractul cu Rudar Prijedor (locul 9 din Bosnia), informează Gazeta Sporturilor.

În actualul sezon, Mandic a marcat în Bosnia şase goluri şi le-a furnizat colegilor săi alte două pase de gol în 17 meciuri din campionat. Cibalia, Dugopolje (din Croaţia, ţara sa natală), Krsko (Slovenia) şi Krupa (Bosnia) sunt celelalte echipe din cariera lui Nikola Mandic, fotbalist produs de Osijek (Croaţia).

De asemenea, potrivit sursei citate, portarul Cristiano Figueiredo (31 de ani) a ajuns în Ştefan cel Mare de la CFR Cluj. Figueiredo s-a înţeles cu şefii din Cluj pentru reziliere, unde încasa un salariu lunar de 10.000 de euro.

La Dinamo, Cristiano Figueiredo va câştiga 5.000 de euro lunar şi se va putea apropia de venitul obţinut la Cluj în funcţie de rezultate. Conducerea ”câinilor” i-a transmis că este singurul portar cu care negociază, însă are timp până duminică să ofere un răspuns final. Chiar antrenorul Flavius Stoican a recunoscut că îşi mai doreşte un portar care să aibă experienţă.

”I-am dat libertatea să-şi aleagă ce echipă vrea, ne-am despărţit de Cristiano”, a declarat Bogdan Mara, oficialul CFR-ului, pentru GSP. Figueiredo nu a mai aşteptat până duminică şi a semnat deja cu Dinamo, conform sursei menţionate.

Stoican a primit şi veşti proaste, însă. Deniz Giafer (20 de ani, fundaş central) şi Ionuţ Amzar (18, fundaş stânga) au fost izolaţi din lot, având simptomele unei răceli, pentru a nu risca în cazul în care aceasta se dovedeşte a fi infecţie cu coronavirus. Cei doi nu vor juca în meciul de vineri, cu FC Argeş, de la ora 20:00.

Steliano Filip, Iliev (fotbalişti care vor să plece de la Dinamo), Eşanu şi Mihaiu (accidentaţi în amicalele din iarnă) sunt ceilalţi indisponibili din lotul lui Flavius Stoican.

În aceste condiţii, Dinamo poate arăta în felul următor cu FC Argeş: Chesneau - Tomozei, Patriche, Ehmann, A. Radu - Răuţă, Carp - Torje, C. Matei, Borduşanu – Ivanovski. Rezerve: Fara, Jovanovic, Pierret, Cl. Stan, R. Grigore, Măgureanu, Bani, Buleică, Mitran

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele