Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Dinastia campionilor! Coincidenţele incredibile care îi leagă pe Andreea Răducan şi Marius Urzică. VIDEO | Cei doi, sărbătoriţi la Look Sport LIVE + mesajul lui Octavian Bellu

Emisiuni Publicat pe 30 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/19498042/1/urzica-andreea-raducan-2.jpg

Andreea Răducan şi Marius Urzică au fost invitaţii ediţiei de miercuri a emisiunii Look Sport LIVE, chiar în ziua în care au împlinit 37, respectiv 45 de ani.

Cei doi sunt născuţi în aceeaşi zi: 30 septembrie, la o distanţă de opt ani, însă aceasta nu e singura coincienţă care îi leagă.

Ambii au devenit campioni olimpici la Jocurile Olimpice din 2000 şi au avut cariere strălucitoare în gimnastică. Mai mult, fetiţele celor doi sunt născute tot în aceeaşi zi.

"Lucrurile nu sunt întâmplătoare. La noi sunt coincidenţe fericite. Născuţi în aceeaşi zi, campioni olimpici la aceeaşi ediţie a Jocurilor Olimpice, în 2000, şi micuţele născute în aceeaşi zi.

Cred că lucrurile nu sunt întâmplătoare şi depinde de fiecare dintre noi să facem această poveste cât mai frumoasă.

Probabil că la un moment dat şi timpul ne va arăta motivul pentru care lucrurile se întâmplă într-un anumit fe
l", spune Andreea Răducan.

"O altă coincidenţă e şi că am ales amândoi să facem acelaşi sport şi amândoi am devenit campioni olimpici. E ceva extraordinar", Marius Urzică.

Mesajul lui Octavian Bellu pentru cei doi sărbătoriţi

Intrat prin telefon în emisiunea Geaninei Iacob, Octavian Bellu, artizanul marilor performanţe ale gimnasticii româneşti, a avut un mesaj frumos pentru Andreea Răducan şi Marius Urzică: "Le doresc să-şi îndeplinească dorinţele şi să ajute gimnastica românească. Iniţiativa voastră e de lăudat, trebuie să mai scoatem de la naftalină oamenii care au scris istorie. Eu îi văd ca două modele, raze de lumină într-o atmosferă, cu tot respectul, neprielnică. E bine că ne aducem aminte de cele întâmplate nu cu mult timp în urmă. Gimnastica, cu lumini şi umbre, a făcut ce a putut să facă aproape 40 de ani. Cei care analizează întâmplările de acum 10-20 de ani nu fac decât să scoată la lumină aspectele neplăcute şi să uite performanţele oamenilor, care s-au dedicat unei pasiuni într-o atmosferă pe care şi-ar dori-o şi în activitatea pe care o desfăşoară în continuare.

 
Să ne bucurăm de această întâlnire a celor doi campioni. Eu aş face un turneu în ţară. Cu ei doi, cu Monica Roşu, aceste modele nu trebuie lăsate să se prăfuiască. Poate de undeva, cândva, va mai răsări o speranţă, pentru că suntem un popor talentat, pasionat, care a dovedit că are talente nu doar în sport. La mulţi ani, să fie sănătoşi şi să treacă cu bine peste momentele acestea grele!", a trnamis legendarul antrenor.


Vezi mai jos integral emisiunea Look Sport LIVE cu Andreea Răducan şi Marius Urzică

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele