Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

Dinu mai şi laudă. Nume-surpriză propus lui Rădoi: "Un jucător complet, cu multe calităţi. Are dribling, şut, calitate fizică, simţ tactic"

Echipa nationala Publicat pe 10 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19581342/1/dinu.jpg


Cornel Dinu (72 de ani) face lobby pentru un jucător surprinzător şi îl propune la echipa naţională pe Dumitru Cardoso, atacantul în vârstă de 29 de ani al celor de la Gaz Metan Mediaş.
 
Autor al unui gol în poarta CFR-ului etapa trecută, Cardoso a recidivat cu UTA Arad, luni seară, punctând de două ori şi ajungând la cota şase în acest sezon. Şi nu doar golurile i-au plăcut Procurorului, care consideră că româno-italianul trecut pe la Napoli ar putea reprezenta o soluţie pentru linia de atac a lui Mirel Rădoi: ”Să ne aducem aminte, că acum un an de zile, ne gândeam că este o soluţie pentru echipa naţională. Cardoso mi se pare un jucător complet, de calitate fizică, un fotbalist de atac, cu multe calităţi. Are dribling, şut, calitate fizică, simţ tactic.
 
Se vede că între raţiune şi execuţie există o legătură. O combinaţie interesantă între Dumitru, mare Sfânt, şi Cardoso, probabil după tată. Dacă tot ne gândim la jucători naturalizaţi, nu ştiu exact care e situaţia lui, dar dacă are şi cetăţenie, cred că merită luat în calcul şi Mitică Cardoso”, a declarat legenda lui Dinamo, la Telekom Sport.
 
"Mă bucur foarte mult pentru victoria asta, băieţii au muncit foarte mult, personal e frumos să înscrii de două ori, dar mă bucur pentru victorie. Mister ştia că pe stânga sau pe dreapta mă simt mai bine, dar ţi-am zis, încerc să mă adaptez pe fiecare poziţie îmi cere antrenorul, dar da, pe poziţia asta mă simt cel mai bine. Normal că mă gândesc la naţionala României, poate n-a ajuns momentul, dar muncesc pentru asta", a declarat Cardoso, la finalul partidei cu câştigate cu UTA Arad, 3-1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri