Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Dinu Todoran se întoarce! Echipa preluată de fostul antrenor de la FCSB

Fotbal Internațional Publicat pe 7 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20421280/1/tod.jpg


Dinu Todoran (43 de ani) se întoarce pe banca tehnică la scurt timp după ce a fost dat afară de la FCSB. Tehnicianul va prelua formaţia secundă a celor de la FC Voluntari, echipă care joacă în Liga 3.
 
Catapultat de Gigi Becali în postura de A1 la FCSB, dar fără să aibă un control deplin pe partea tehnico-tactică, Dinu Todoran s-a bucurat de doar şapte meciuri la nivelul primei ligi din România, iar finanţatorul vicecampioanei i-a propus să rămână la echipa a doua. O ofertă pe care Todoran a refuzat-o din start, însă cariera sa se va lega în continuare tot de al treilea eşalon al fotbalului românesc.
 
Conform ProSport, fostul mijlocaş central s-a înţeles cu şefii lui FC Voluntari şi-l va înlocui pe Emil Ursu pe banca formaţiei a doua a ilfovenilor, care e înscrisă în Seria 3 a Ligii 3. Todoran revine astfel la clubul la care a mai activat între 2013 şi 2018, mai întâi pe finalul carierei de fotbalist, apoi ca antrenor la prima echipă şi la satelitul lui FC Voluntari.
 
După doar trei puncte în primele şase etape, FC Voluntari II ocupă locul al optulea din zece echipe în Seria 3 din Liga 3.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri