Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Directorul sportiv al lui Dortmund e încrezător că Haaland va rămâne şi sezonul viitor

Bundesliga Publicat pe 3 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20155854/1/haa.jpg


Directorul sportiv al clubului Borussia Dortmund, Sebastian Kehl, asigură că atacantul norvegian Erling Haaland va juca la echipa germană şi sezonul viitor, informează RMC Sport.
  
"Înţeleg că Erling Haaland va juca la Borussia Dortmund în sezonul viitor. Erling este de acord. Îl văd în fiecare zi şi pot spune că se identifică pe deplin cu clubul", a declarat el în emisiunea Doppelpass de la Sport1.
 
Astfel, poziţia publică a clubului Borussia Dortmund cu privire la Erling Haaland rămâne aceeaşi: atacantul norvegian va juca în continuare la gruparea de pe Ruhr.
 
Vedeta de 20 de ani este dorită de cele mai mari echipe europene, precum Manchester City, Chelsea, Manchester United, FC Bareclona sau Real Madrid.
 
Agentul său, Mino Raiola, a întreprins, în urmă cu o lună, un tur al tuturor cluburilor interesate pentru a lua pulsul ofertelor. Cu un lucru evident în minte: Haaland va schimba echipa la vară.
 
Haaland a fost transferat în urmă cu un an şi jumătate de la RB Salzburg pentru suma de 20 de milioane de euro. Jucătorul, care a marcat 37 goluri în38 de meciuri jucate în toate competiţiile, în acest sezon, are contract cu Borussia până în vara anului 2024.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele