Ultima oră
Napoli - Milan 2-2. Gennaro Gattuso îi pune piedică echipei sale de suflet în drumul spre Europa Napoli - Milan 2-2. Gennaro Gattuso îi pune piedică echipei sale de suflet în drumul spre Europa
Căpitanul lui FCSB a răbufnit. ”Vlad a zis că a dat în minge, o să mă uit şi eu pe reluări!” Căpitanul lui FCSB a răbufnit. ”Vlad a zis că a dat în minge, o să mă uit şi eu pe reluări!”
Vintilă, după încă un eşec. ”Consider că am avut un joc ceva mai consistent, dar am făcut greşeli simple”. Ce a spus despre şansele de a mai rămâne la FCSB Vintilă, după încă un eşec. ”Consider că am avut un joc ceva mai consistent, dar am făcut greşeli simple”. Ce a spus despre şansele de a mai rămâne la FCSB
Cicâldău, după ce a fost decisiv contra lui FCSB. ”În seara asta a făcut diferenţa atitudinea” Cicâldău, după ce a fost decisiv contra lui FCSB. ”În seara asta a făcut diferenţa atitudinea”
Corina Ungureanu vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Corina Ungureanu vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
Pas uriaş către titlu. Craiova - FCSB 2-1. Doua penalty-uri şi gafa lui Vlad au decis partida | VIDEO Pas uriaş către titlu. Craiova - FCSB 2-1. Doua penalty-uri şi gafa lui Vlad au decis partida | VIDEO

Djokovic, pe modul filosof. Răspunsul liderului ATP, după valul de critici primite: "Bărcile nu se scufundă din cauza apei care le înconjoară..."

Tenis Publicat pe 28 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19404918/1/djokovic.jpg
Criticat din toate părţile pentru implicarea în organizarea Adria Tour, tunreul amical de tenis transformat rapid într-un focar de COVID-19, Novak Djokovic s-a folosit, duminică, de un citat al unui Patriarh sârb pentru a le răspunde contestatarilor.
 
Imediat după ce el, soţia Jelena, dar şi mai mulţi participanţi la ediţiile Adria Tour organizate în Balcani, la Belgrad şi Zadar, au fost confirmaţi pozitivi cu COVID-19, asupra lui Djokovic s-a revărsat un întreg râu de critici. De la colegi de circuit, la editorialişti din presa internaţională, toată lumea l-a blamat pe liderul ATP pentru faptul că a ieşit prea repede în faţă şi a girat un eveniment care s-a dovedit, ulterior, un adevărat eşec.
 
Replica lui Djokovic a fost aşteptată, iar sârbul a răpuns folosind un citat al Patriarhului Pavle, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Sârbe în perioada 1990-2009: “Bărcile nu se scufundă din cauza apei care le înconjoară, ci doar din cauza apei care intră în ele. Nu lăsa nimic din jur să te tragă în jos”, a scris Djokovic, pe Instagram.
 
După eşecul Adria Tour, unde Djokovic, Troicki, Dimitrov, Ivanisevic şi Coric au fost diagnosticaţi cu COVID-19, restartul tenisului e pus sub semnul întrebării, mai mulţi jucători de top, printre care şi Simona Halep, fiind reticienţi faţă de participarea la turnee.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele