Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Djokovic, reacţii după ce a organizat weekend-ul trecut un turneu cu mulţi fani în tribune. ”Ştiu că au existat critici, mai ales venite din vest – de ce avem fani în tribune”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 18 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19395350/1/djo.jpg

Peste 4.500 de spectatori au asistat la finele săptămânii trecute, la Belgrad, unde s-a disputat prima etapă a circuitului amical de tenis Adria Tour. Sâmbătă debutează runda cu numărul doi, la Zadar (Croaţia).

Novak Djokovic, organizatorul etapei din Serbia nu consideră o problemă faptul că a permis accesul spectatorilor în tribune, la competiţia pe care a câştigat-o Dominic Thiem (3 ATP).

”Ştiu că au existat critici, mai ales venite din vest – de ce avem fani în tribune, de ce nu există distanţare socială, ce se întâmplă şi de ce fac asta în mijlocul unei pandemii foarte grele? Dar este greu să explici cuiva că situaţia din America sau Marea Britanie e foarte diferită de Serbia şi ţările vecine. Din prima zi am respectat toate măsurile recomandate de guvern şi de Ministerul Sănătăţii din Serbia. Nu am întrecut niciodată măsura, întotdeauna am aşteptat undă verde. Când ne-au spus că putem avea spectatori, i-am întrebat câţi. Am trecut prin tot acel proces, iar rezultatul a fost minunat”, a declarat Novak Djokovic, liderul ATP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele