Ultima oră
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia

DJOKOVIC ŞTIE CUM POATE CFR SĂ REALIZEZE SUPRIZA LA ROMA. „VA TREBUI SĂ STĂM COMPACT PE TEREN ŞI SĂ-I SURPRINDEM CU CEVA DEOSEBIT”

Europa League Publicat pe 28 nov 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19232027/1/djokovic.jpg

CFR Cluj are în faţă cel mai important test, meciul cu Lazio, care se va disputa în această seară, de la ora 22.00, pe „Olimpico”, la Roma. Cu un eventual rezultat de egalitate, campionii României trec de faza grupelor Europa League.

Însă fotbaliştii CFR-ului sunt conştienţi că pornesc cu a doua şansă la Roma. O spune Damjan Djokovic, care susţine că următoarele două partide, cea de azi cu Lazio şi următoarea, contra celor de la Celtic, sunt cele mai grele.

„Sincer, cred că nimeni nu se aştepta la asta (n.r.- ca CFR să aibă prestaţii atât de bune şi să fie la un pas de calificare), dar asta e ceva foarte frumos. Asta înseamnă că am făcut un parcurs foarte bun în Europa League. Acum, cred că vine lucrul cel mai dificil, să luăm un punct cu Lazio sau Celtic, ar fi ceva extraordinar şi mâine ne vom da încă o dată viaţa pe teren şi sper să reuşim. Posibil că ei s-au obişnuit cu soarele şi ploaia ne poate avantaja”, a declarat croatul, pentru Look Plus.

„Cred că trebuie să fim realişti, jucăm cu o echipă care e pe locul 3 în Italia şi joacă faza ofensivă foarte, foarte bine. Au jucători foarte buni de atac şi de mijloc. Trebuie să stăm compact pe teren şi să încercăm un moment în care să facem ceva deosebit”, a adăugat Djokovic.

Meciul dintre Lazio şi CFR Cluj este programat joi seara, de la ora 22.00 şi va fi transmis în direct de Look Plus. Iată cum arată grupa E, cea din care face parte şi campioana României, înaintea meciului de la Roma:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19232027/2/grupa-cfr.jpg
mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele