DJOKOVIC ȘTIE CUM POATE CFR SĂ REALIZEZE SUPRIZA LA ROMA. „VA TREBUI SĂ STĂM COMPACT PE TEREN ȘI SĂ-I SURPRINDEM CU CEVA DEOSEBIT” - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

DJOKOVIC ȘTIE CUM POATE CFR SĂ REALIZEZE SUPRIZA LA ROMA. „VA TREBUI SĂ STĂM COMPACT PE TEREN ȘI SĂ-I SURPRINDEM CU CEVA DEOSEBIT”

CFR Cluj are în față cel mai important test, meciul cu Lazio, care se va disputa în această seară, de la ora 22.00, pe „Olimpico”, la Roma. Cu un eventual rezultat de egalitate, campionii României trec de faza grupelor Europa League.

Însă fotbaliștii CFR-ului sunt conștienți că pornesc cu a doua șansă la Roma. O spune Damjan Djokovic, care susține că următoarele două partide, cea de azi cu Lazio și următoarea, contra celor de la Celtic, sunt cele mai grele.

„Sincer, cred că nimeni nu se aștepta la asta (n.r.- ca CFR să aibă prestații atât de bune și să fie la un pas de calificare), dar asta e ceva foarte frumos. Asta înseamnă că am făcut un parcurs foarte bun în Europa League. Acum, cred că vine lucrul cel mai dificil, să luăm un punct cu Lazio sau Celtic, ar fi ceva extraordinar și mâine ne vom da încă o dată viața pe teren și sper să reușim. Posibil că ei s-au obișnuit cu soarele și ploaia ne poate avantaja”, a declarat croatul, pentru Look Plus.

„Cred că trebuie să fim realiști, jucăm cu o echipă care e pe locul 3 în Italia și joacă faza ofensivă foarte, foarte bine. Au jucători foarte buni de atac și de mijloc. Trebuie să stăm compact pe teren și să încercăm un moment în care să facem ceva deosebit”, a adăugat Djokovic.

Meciul dintre Lazio și CFR Cluj este programat joi seara, de la ora 22.00 și va fi transmis în direct de Look Plus. Iată cum arată grupa E, cea din care face parte și campioana României, înaintea meciului de la Roma:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine