Ultima oră
Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm” Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”
”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB ”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB
Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!" Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!"
”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi ”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi
Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă” Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă”
NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid

"Doamne fereşte, bine că s-a terminat!" Experienţa meciului cu FCSB, una de uitat pentru jucătorii lui Slovan. Ce au povestit în Cehia

Europa League Publicat pe 25 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19492185/1/rps1843.jpg

Slovan Liberec s-a impus cu 2-0 în faţa lui FCSB, la capătul unui meci disputat în condiţii cu totul şi cu totul speciale, în care formaţia din Liga 1 a aliniat un 11 improvizat, nu mai puţin de 15 dintre jucătorii primei echipe fiind infectaţi cu coronavirus.

Experienţa meciului cu FCSB nu a fost deloc plăcută nici pentru cehi, iar marcatorul golului de 2-0, Michael Rabusic, a povestit în presa din Cehia care a fost perspectiva sa şi a colegilor săi în orlele premergătoare partidei.

"Doamne fereşte, bine că am terminat!" Cum au trăit jucătorii lui Slovan Liberec meciul cu FCSB

”A fost greu. A fost teribil de greu să te concentrezi. Până în ultima clipă noi nu ştiam dacă se joacă sau nu. Sau cu cine vor juca [...] M-am dus să dorm la prânz şi am adormit aproximativ o ora şi jumătate. Când m-am trezit am primit vestea că se va juca meciul şi am început să ne pregătim. Dar a fost o zi îngrozitor de lungă pentru noi. Doamne-fereşte, bine că am terminat.

Ca să vă spun adevărul, (antrenorii) nu au reuşit să pregătească meciul prea mult. Le-am urmărit ultimul meci, unde au avut individualităţile lor. Apoi, de exemplu, Dennis Man - care este un jucător cheie pentru ei - nu a jucat. Am venit la vestiar, unde antrenorii ne-au scris echipa şi practic nu ştiam cine sunt. Ne-au scris înălţimea lor, punctele lor forte şi punctele slabe. Ne-am concentrat mai mult asupra noastră” , a declarat Michael Rabusic pentru Liberecka Drbna.

Formaţia FCSB, cu un prim “11” improvizat din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus şi cu un jucător mai puţin din minutul 20, a fost eliminată, joi seară, de Slovan Liberec, în turul trei preliminar al Ligii Europa. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-0, în meciul disputat la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici.

Au marcat Yusuf Helal ’64 şi Michael Rabusic ’82, ambii din faze similare: cu capul, după un corner.

În minutul 20, de la FCSB a fost eliminat Cană pentru un fault la Mosquera.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele